Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az mennyire általános, hogy...

Az mennyire általános, hogy úgy szexel egy pár, hogy ott van közben a szobában a gyereke is (aki alszik, vagy csak azt hiszik, hogy alszik)?

Figyelt kérdés
Szoktatok ilyet? Elfogadható? Normális?
2013. jún. 30. 13:23
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
55%

mióta feltétele a gyerekvállalásnak,h. legyen külön szobája? ez csak a modern világ buta elvárása. annak idején az egész család egy szobában aludt. ha 20 év múlva az lesz a módi, h. minden baba csak saját tulajdonú házzal kezdheti az életet, akkor aki ezt nem tudja előteremteni ne vállaljon babát? ez butaság! a világ változik, a nyomás, megfelelési kényszer a gyermekvállalás terén mondhatni a legnagyobb, de ilyen becsmérlő dolgot ne állítsunk már, h. akinek egy szobája van ne vállaljon gyereket, mert alap a külön szoba... az alap az, h. télen meleg van rá, van ruhája, mindig van mit ennie,szükség esetén gyógyszere. de a saját szoba nem!

on: nekünk 3 hósunk van, szexelünk mellette. mire nagyobb lesz, lesz külön szobája, de nem azért mert alap.

2013. jún. 30. 14:11
 12/56 anonim ***** válasza:
58%
Mi sosem csináltunk ilyet, de nekem nem is menne úgy, hogy a gyerek a szobában van. Szerintem nem teljesen normális, persze mindenki azt csinál, amit helyesnek gondol. Miért lenne más, ha gyerek van a szobában, mintha szülő vagy testvér vagy bármely más közeli rokon?
2013. jún. 30. 14:20
 13/56 anonim ***** válasza:
39%
11 èn felpontoztalak! Mièrt ne lehetne gyerekem 1 szobás albèrletben? Pedig van! Mi is így vagyunk együtt persze ő alszik! Meg mèg kicsi is így azt se tudja mi van! Persze, ha nagyobb lesz nyílván nem így csináljuk majd! De amíg kicsi mi baja lehetne tőle? Ennyi erővel mikor mèg a hasadban volt èrezte is! :)
2013. jún. 30. 14:23
 14/56 A kérdező kommentje:

Légy szíves ne offoljátok már szét a kérdésemet.

A kérdés nem arra vonatkozott, hogy lehet-e élni 1 szobás lakásban gyerekkel.

2013. jún. 30. 14:27
 15/56 anonim ***** válasza:
26%

11, 13 így van!

Le lettem én is pontozva.. pedig a nagy átlag ez! Miért baj, ha csak később teheti meg az ember, hogy külön szobába rakja a gyereket? Ha egyébként megvan mindene.. nem ettől fog függni, h vállalok-e babát v sem :)

10 voltam..

2013. jún. 30. 14:28
 16/56 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem akiknek csak egy szobájuk van is meg kell tudni oldani a gyerek nélkül,pl mamánál van,vagy pl átmennek a fürdőszobába stb.Nem hiszem,hogy normális,nálunk a fiunk 3 hónapig a mi szobánkban volt,de úgy nem is ment volna a szex.Inkább átmentünk a másik szobába.nem hiszem,hogy egészséges azért egy 1-2 hónaposnál idősebb baba mellett szexelni.
2013. jún. 30. 14:32
 17/56 anonim ***** válasza:
35%

egy 3-4 hóst mennyivel visel meg jobban, mint egy 1-2 hóst?

kérdező, bocsi az előző offért, gondolom nekem szólt, amit írtál.

2013. jún. 30. 14:36
 18/56 anonim ***** válasza:
39%

Jézusom, miért ne vállalhatnék gyereket, ha csak egy szobás lakásom van? Biztosan fogunk szexelni, persze nem 10-éves gyerekek mellett, de amíg 1-2 éves miért ne bújhatnék össze a férjemmel, főleg ha alszik? És amikor várandósak voltatok, akkor sem szeretkeztetek, mert akkor meg megrontod a gyereked, vagy mi?

Egyébként nem tudom, de nálunk pl marhára nem megoldható, hogy minden második-harmadik nap elhívjak valakit, hogy vigyázzon a gyerekre. Aztán addig elmegyek egy motelba szeretkezni a férjemmel? Külföldön élek de kezdem azt hinni, marha jó világ van Magyarországon... Olyan kis lakásban lakunk, konyha, fürdő teljesen ki van zárva ilyen téren, csak a szoba marad. Vagy zárjam ki a gyerekem a konyhába? Vicc! Fél évesen, egy évesen mit fog fel az egészből?

2013. jún. 30. 14:48
 19/56 anonim ***** válasza:
72%

Én is megdöbbenve olvastam itt már nem egyszer hgy szexelnek a gyerek mellett, mert más is meg mert miért ne meg mert úgyse érti meg stb. Mindenféle magyarázattal. Ezért úgy gondolom hogy előfordul bizony. Én azt gondoltam korábban hogy csak egy bizonyos néprétegnél jellemző ez, ahol tökre nem érdekel senkit hogy a gyerek minek szem és fültanúja mert hírből sem hallottak még a gyermek megfelelő lelki fejlődéséről főleg nem hogy foglalkozzanak vele...

de ezek szerint ez nem csak erre a rétegre jellemző.

A kérdésed második felére szoktunk e ilyet, nem nem szoktunk. Én nem lennék rá képes hogy évekig (ha a gyerek 18 éves koráig lakik otthon az 1 szobában akkor 18 évig?) halál csöndben állandóan kuksolva megébredt e szexeljek a férjemmel egy kuma hang nélkül...és nem, nem hiszem hogy jó ha egy gyerek szem és fültanúja a dolgoknak ha csak félálomban megébredve, akkor SE. Ahogy előttem írták, más családtagommal egy szobában SEM szexelek.

Tudom hogy le leszek pontozva , akik szerint ez normális, de nem nagyon érdekel. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Én nem szeretném, ha a gyerekem az oviba különféle szex pózokat prezentálna más gyerekeknek, meg orális szexről beszélgetne (mint ahogy van rá példa néhány gyereknél a mi ovinkban is!!)

2013. jún. 30. 14:48
 20/56 anonim ***** válasza:
71%
19 vagyok még annyit hogy gondolom nem fog hozzánőni a lakáshoz még egy szoba egy-két év múlva amikor a gyerkőc már 2-3 éves.(vagy hol van az a határ amíg szerintetek "nem fog fel semmit" a gyerek a szexből és amikor már igen?)
2013. jún. 30. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!