Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyire hisztek ebben a...

Ti mennyire hisztek ebben a vásárlósdi babonában?

Figyelt kérdés

11+2 hkm vagyok.Biztos vagyok benne,hogy nem fogom kibírni,míg 7hónapos leszek,hogy vásárolhassak.Az anyósomék annyira azon vannak,hogy mindent az utolsó pillanatban vegyünk meg.Anyukám is mondta,hogy ő is 7.hónapban kezdett el vásárolni,erre fel már vett az unokának egy pár cuccot.

Tudom,hogy még bármi rossz megtörténhet a terhesség alatt,és akkor a megvett cuccok meg ott maradnak..Gondolom ez lehet a dologban...

Ti mikor vettétek az első ruhadarabokat vagy a szükséges dolgokat?

2013. jún. 28. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én 20 hetesen vettem meg az ágyacskát, anyutól 15 hetesen kaptam egy rózsaszín cipellőt, amikor 4Dn mondták, hogy kislány.

Nem vagyok babonás, de aki az annak is megvan a maga saját oka rá.

Jelenleg a 27hkm vagyok, és nagyon sok dolgunk meg van (ágy/babakocsi/kád/pelenkázó/ruhák/pelenkák/cumisûveg/lázmérő és mèg sok minden....)

Pár dolog hiányzik még, a szekrény 2 hét múlva érkezik.

Ėn megvártam míg a nemét megmondák 20. hétre 3x megeròsítették, hOgy kislány:)

Most viszont egyek mert rugizik;)))

Jó babavárást

27hkm

2013. jún. 28. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ma töltöttem a 20. hetet. A babának mindene meg van már, csak a romlandó dolgok és a pelenka nem. Engem nem érdekel semmilyen babona. Boldogok vagyunk és azok is leszünk. Ha baj történik, nem azért fog, mert megvettünk néhány használati tárgyat.
2013. jún. 28. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazából még a szülés alatt is történhet akármi, ha onnan nézed. Szóval bármikor beüthet a krach (ne így legyen, meg biztos nem is így lesz), ennyi erővel ne vásároljunk semmit, csak akkor, amikor már pont szükség van rá? Oké, hogy 8 hetesen nem veszem meg a babakocsit, meg kiságyat, de talán a 12. hét után már nézegethet az ember komolyabban is.
2013. jún. 28. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
21 hetes koromban már a babakocsi is megvolt. Én nem bírtam várni. Mondjuk én mér mielőtt elkezdtünk volna próbálkozni vettem 1-2 cuki kis ruhadarabot, hogy jó lesz az majd később. Most van egy tündéri, makkegészséges 3 éves kisfiam:)
2013. jún. 28. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ezt egyáltalán nem tartottam be, baromságnak gondolom. Nem kell az ördögöt a falra festeni, de ha az ember józan ésszel belegondol, akkor rájön, hogy sajnos a 7. hónap után is történhet tragédia, akár szülés közben, vagy azután is, ennyi erővel akkor ne vegyünk semmit, amíg a babát haza nem hoztuk a kórházból...

Egy dolgot tartottam be, hogy a 12. hétig nem kürtöltem szét a terhességet. De ezt sem babonából (semmi ilyesmiben nem hiszek), hanem mert már volt egy terhességem, amit a 9. hét környékén szinte mindenkinek elújságoltam, és a 10. héten elhalt a babám. Nagyon rossz volt utána, amikor kérdezgették, hogy miért nincs még pocakom stb, így ezt el akartam kerülni.

2013. jún. 29. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!