Ti mennyire hisztek ebben a vásárlósdi babonában?
11+2 hkm vagyok.Biztos vagyok benne,hogy nem fogom kibírni,míg 7hónapos leszek,hogy vásárolhassak.Az anyósomék annyira azon vannak,hogy mindent az utolsó pillanatban vegyünk meg.Anyukám is mondta,hogy ő is 7.hónapban kezdett el vásárolni,erre fel már vett az unokának egy pár cuccot.
Tudom,hogy még bármi rossz megtörténhet a terhesség alatt,és akkor a megvett cuccok meg ott maradnak..Gondolom ez lehet a dologban...
Ti mikor vettétek az első ruhadarabokat vagy a szükséges dolgokat?
Én 20 hetesen vettem meg az ágyacskát, anyutól 15 hetesen kaptam egy rózsaszín cipellőt, amikor 4Dn mondták, hogy kislány.
Nem vagyok babonás, de aki az annak is megvan a maga saját oka rá.
Jelenleg a 27hkm vagyok, és nagyon sok dolgunk meg van (ágy/babakocsi/kád/pelenkázó/ruhák/pelenkák/cumisûveg/lázmérő és mèg sok minden....)
Pár dolog hiányzik még, a szekrény 2 hét múlva érkezik.
Ėn megvártam míg a nemét megmondák 20. hétre 3x megeròsítették, hOgy kislány:)
Most viszont egyek mert rugizik;)))
Jó babavárást
27hkm
Én ezt egyáltalán nem tartottam be, baromságnak gondolom. Nem kell az ördögöt a falra festeni, de ha az ember józan ésszel belegondol, akkor rájön, hogy sajnos a 7. hónap után is történhet tragédia, akár szülés közben, vagy azután is, ennyi erővel akkor ne vegyünk semmit, amíg a babát haza nem hoztuk a kórházból...
Egy dolgot tartottam be, hogy a 12. hétig nem kürtöltem szét a terhességet. De ezt sem babonából (semmi ilyesmiben nem hiszek), hanem mert már volt egy terhességem, amit a 9. hét környékén szinte mindenkinek elújságoltam, és a 10. héten elhalt a babám. Nagyon rossz volt utána, amikor kérdezgették, hogy miért nincs még pocakom stb, így ezt el akartam kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!