Elköttessem magam 24 évesen?
Sziasztok! 24éves 2 gyermekes anyuka vagyok.Most harmadik babával vagyok várandós a 13.hétben járunk.A nagyok 4 illetve 2 és fél évesek.Ők nem voltak tervezve,viszont a legkisebb igen.Az egész család megvolt lepődve,de persze mindenki örült neki.
Problémám a következő.Édesanyám szerint a mai világban bőven elég három gyermek és mivel van lakáshitelünk(még 19évig +autó hitel) meg hát amúgy is csak 3 szobás a ház nem kellene már 4. babát vállalni,meg amúgy is sok lenne nehéz megterhelő stb ezért a legjobb fogamzásgátló módszer az lenne,ha elköttetném magam.Párom sem szeretne negyediket,per pillanat vagyis az elkövetkezendő legalább 10évben nem.De ha utána igen?Akkor is még csak 34 éves leszek,korban bőven benne.És amúgy is ki tudja mit hoz a sors.Tény és való ha ne adj isten újból teherbe esnék nem tudom hogy bírnám,de elvetetni nem lenne szívem,tehát ebből a szempontból jó megoldás.De engem a fent leirtak miatt nagyon rémiszt.Meg egyébként is csak 24 éves vagyok.És az elköttetés végleges és drasztikus.
Volt már valaki így?Tényleg ez lenne a legjobb megoldás?
Egyébként szedtem fogamzásgátlót de aztán sokszor elfelejtettem bevenni így azt nem szeretném már.Az óvszerre sajnos allergiás vagyok,a spirál s em biztonságos.Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!