Nagy felelőtlenség ilyen körülmények között 19 évesen megtartani a babát?
Picit több mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal ő 25 éves.
Sajnos nincs munkája, de van lakása egy városban.
Ő is meg én is ha a szívünkre hallgatunk akkor meg szeretnénk tartani nagyon. De az anyagiak nagyon aggasztanak minket.
Felelőtlenek vagyunk ha abban bízunk a 8 hónap alatt el tudjuk adni a lakást és kap valami állást?
(csak érettségije van, főiskola levelezőn)
Igen az. A második legnagyobb hiba az lesz, hogy anyósékhoz költöztök, a lakáspénz meg hamar elmegy erre-arra.
Adjátok ki albérletbe a lakást. Így nem kell eladni, és nem ragadtok örökre az anyósékhoz sem. Lesz havi bevételetek belőle, amiből fizettek a rezsibe. Párod keressen munkát, férfiakat azért ha máshova nem, gyárba mindig felvesznek. Majd ha mindketten dolgoztok, visszaköltöztök a lakásba.
Szintén 19 éves vagyok,és ha teherbe esnék ilyen körülmények között én is biztos megtartanám,nem bírnák arra az ágyra felfeküdni,semmiféleképpen.Mi is több mint 3 éve vagyunk együtt,bár az én párom dolgozik és jól is keres,közel 200e Ft-ot,de mi albérletben lakunk.Szerintem is szépen adjátok ki a lakást albérletbe az abból befolyt pénzt rakjátok félre a picinek és keressen munkát a párod,abból fizettek a rezsibe,és még élni is tudtok picit meg spórolni,DE ha magamból indulok ki a szülés után biztos hogy nem maradnék ott náluk hanem vissza költöznék a lakásba,mert anyóstól a legjobb külön élni!!Bár ez ember függő!!
Tarcsátok meg a picit és várjátok az érkezését tiszta szívből!!!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!