Ki hogy csinálja?
Ésszerü ötleteket keresek amik a gyakorlatba bevált
megtakaritani szeretnék pénzt
van két gyermekünk szeretném ugy csinálni hogya számlák felét én kifizetem a többit élelmiszerre költkük vagy leteszem a Bankba. lehet olyat csinalni hogy nem kérünk csekket hanem beállitom a netbankon keresztül vonják le a pénzt, valamennyire csak olcsobban jövünk ki.
egy pelenkás van a családa (4 honapos) neki most vettem 103 darabos pelust olcsobban kijött mintha 3 nagy csomag pelenkát vezsek olcsobb pelusbol
ki milyen megtakarítást tud csinalni 2-3 gyerek mellett?
pici anyatejes nem kell tápszerre költeni
bébiételt akciosan veszek ruha van nem veszek ujjakat csak ha muszáj mégse szakadt vacakokba járnak
rendelem a kaját nem fözöcskézekk csak hétvégén mert igy olcsobban kijövök,és mégiscsak változatosan eszik az ember
Mi is internetes fizetésre váltottunk, ezen az oldalon tudsz beregisztrálni, nagyrészt minden szolgáltató benne van, és ebankon utalok, ha jön a számla, minden infót közölnek ezen keresztül, ami az utaláshoz kell:
Pelenkát pedig innen rendelek, mondjuk már bugyipenelkát, de az olcsó, márkátlan fajtát, és teljesen elégedett vagyok vele, 400 db-ból eddig kb 3-at sikerült elszakítani a nagy sietségben. A nadrágpelenkákról mondjuk nem tudok mit mondani, de az sem lehet rossz akkor szerintem ...
Pedig a főzéssel sokat tudnál spórolni. Nekem a kicsi is már gyakran olyat eszik, mint mi, de régebben is ritkán kapott bébiételt, hamar kész. Ha főzök, akkor nagyobb mennyiséget szoktam, sokkal gazdaságosabb, és kevesebb idő. Ha olyan, akkor a felét elteszem, ami a kicsinek is jó, adagolom a mélyhűtőbe. Sokkal olcsóbb, mint a bébiétel, meg a rendelés. Mindig többféle étel van lefagyasztva, és nem kell minden nap főzni. A nagy nem a büfében eszik, hanem csomagolok tízórait.
Az áruházak saját márkás termékei jó minőségűek és olcsóbbak. (Pl. Beauty Baby cuccok, Müller) Ez vonatkozik mindenre, háztartási cikkekre, élelmiszerekre. Bár ebben én ragaszkodom néhány termékhez, mosószert nem váltok.
Vaterán vásárolok sokszor ruhákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!