A párom gyereket akar. De se lakásunk, se kocsink még nincs. Normális a párom, hogy a semmire akar gyereket?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 06:50
71/85 anonim válasza:
Na hallod? Az én válaszomat Úristenezted le!!!! Hallod, jó szándékkal írtam, de nagyon primitív vagy, ne haragudj! Magunkat tartjuk el, nem értem, hogy jön a férj és az albérlet össze, milyen párhuzamot tudsz vonni a kettő között? Neked mid van????? Se férjed, se kocsid, se lakásod! Nem tartom magam többre emiatt, de ha a te véleményedet vesszük alapul, akkor vezetek. Nagyon sokan vállalnak így gyereket! Nem értem ebben mi volt annyira megbotránkoztató. A másik, hogy ne azt mondd, hogy a hülye apád nem tudott házat venni, mert az emberek 80%-a, nem hogy házat, de lakást sem tud venni, hanem azt mondd neki, hogy azért lettél egyke, mert lakásra vártunk! Nyilván nem így gondolom, de ezen gondolkodj el, mielőtt a "párodat" és másokat oltod!
72/85 anonim válasza:
"Azért nem kéne lenézni azt aki minimálbért keres!" Ez a te mondatod! Azt sem, aki albérletben lakik. Lehurrogod az albérleteseket, holott én megyek nyaralni, pihenni, nem nyomorgok, segítek a szüleimnek és még az esküvőmet is kifizettem. Te mit tettél? ahelyett, hogy másokat szapulsz, keress munkát!
73/85 anonim válasza:
Kérdező! Ne szülj gyereket! Jobb lesz neki, ha nem ilyen gyepes anyja van, aki mindenkit leszól, kritizál, mástól vár mindent. Úristen!-modorod sem lehet túl kifinomult, és enyhén fogalmaztam.
Gondolod, egy gazdag férfi, akinek 35 évesen háza van, egy ilyen csiszolatlan széndarabra vár? Mert azt nem írhatom, hogy csiszolatlan gyémánt, és főnyeremény lennél.
Úristen! /Te szavad/ csak nehogy ilyen mennyel verjen meg az ég!
74/85 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen szavakkal vagdalkózni, de ez vagy kamu és csak provokálni akar minket vagy ennyire nem normális. Tételezzük fel, hogy igaz....akkor kérdeznék én tőled vmit. Te kérdező olyan jól keresel hogy lenézed azt az embert aki a párod??? Ha így lenne sem fordulhatna elő egy egészséges normális párkapcsolatban.Te kéred ne nézzék le a minimál béren élőket.Nem is tette ezt senki,te meg jössz avval milyen az akinek férje van,de háza nincs.Érdekes felfogásod van.Amúgy mondjak vmit? Hiába veszel lakást hitelből amíg nem fizeted vissza addig megint nem a te házad.Hitelt meg elég szigorú feltételek mellett adnak.De hát te úgyis jól keresel, majd kapsz rá hitelt.Úgyhogy sok 50 évesnek sincs még háza,mert vmennyi hitel van rajta.Vagy van pénzed kp-ba lakásra? Mivel ennyire fent hordod az orrod biztos.Ha így lenne akkor már simán lehetne gyereketek, az más tészta hogy ilyen felfogással minek.Nem neked kellene párt váltani hanem a párodnak.Rossz ember mellett pocsékolja el az értékes idejét.Ezen gondolkozz el!!
75/85 anonim válasza:
utolsó vagyok és úristen úgy szültem 3 éve,hogy nem volt férjem csak élettársam.Mi ciki nem? Azóta már a férjem,de házunk nincs.Majd mi is kialakulunk mi nem pénzben mérjük a szeretetet és a szerelmet.Lehet nincs házunk,kocsink jól fizető állásunk,de meg van a legfontosabb... mi hárman egymásnak.
76/85 A kérdező kommentje:
Csak a szeretetet nem lehet megenni! És éppen most dobtam azt a lúzert!
2013. jún. 17. 21:28
77/85 anonim válasza:
Lekattanhatnál már erről az oldalról, elég volt már a kamu kérdéseidből...
78/85 anonim válasza:
szerintem órási szívességet tettél neki. Te vagy a LÚZER, mert ő találni fog egy normális nőt, te meg a minimálbéredből élhetsz anyuka nyakán! :D így most nemhogy férjed nincs, de még egyedül is vagy! Úristen!!!
79/85 A kérdező kommentje:
Nem sokáig. Minden újjamra kapok pasit.
2013. jún. 17. 22:10
80/85 anonim válasza:
Remélem valami hozzád hasonló idiótát szedsz össze, mert akkor legalább megmenekülnek a normális nők a hülyéktől.
Megmaradnak - többek között - nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!