A párom gyereket akar. De se lakásunk, se kocsink még nincs. Normális a párom, hogy a semmire akar gyereket?
Autó nélkül is lehet ám orvoshoz menni, nekünk sem volt és mégis megoldottuk.
Emlékszem sokszor jött hozzánk a doktor néni, ha meg nem volt olyan vészes akkor elmentünk busszal. Sajnos az autó (ha nem céges+tankolókártyás) egy bizonyos fizetés alatt luxus:(
"A lakás azért fontos mert nem akarom, hogy azt mondják, minek a gyerek nekik ha nincs lakásuk"
Ez így azért elég hülye érv, ne haragudj! :) Kit érdekel, mit mondanak mások?
Persze ettől függetlenül azt gondolom én is, a semmire nem kell gyereket vállalni. De albérletbe is lehet, ha egyébként más körülmények rendben vannak.
Én nem akarok albérletben lakni. Nem úgy rendezhetem be ahogy én szeretném, nem csinálhatok benne azt amit én szeretnék.
Egy saját lakásban ha a közepére sz...ok akkor sem szólhat senki.
Van realitása, hogy lesz sajátotok?
Minimálbérrel soha!
(Hány évsek vagytok?)
26-os :D :D
En ugy szulettem, hogy a nagyszuleimmel laktak a szuleim, ram egy evvel kesobb megszuletett a hugom. 3 evig a nagyszulokkel laktunk. Utana a nagynenem ferjhez ment, es mk bekoltoztunk a szobakonyhas lakasaba.
Amikor hateves lettem, epitkeztunk, ebben a hazban lakunk azota is.
Az elso autonk akkor lett, amikor 27 eves lettem.
Becsulettel felneveltek minket, nagyon sok helyre eljutottunk auto nelkul. A sajat ingatlan hianya sem okozott semmit. Ha a szuleim megvartak volna, hogy auto meg haz legyen, nem biztos, hogy megszulettunk volna....
Nagyon el vannak kenyelmesedve sokan....
26-os :)))
Kérdező, ha úgyis a lakás közepére akarsz sz@rni, nem mindegy hogy albérlet vagy nem? :))
Érdekes, nem az jutott az eszedbe a saját lakásról, hogy úgy csinosítod, ahogy szeretnéd, hanem az, hogy a közepére sz@rsz, ha akarsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!