Miért jön mindenki azzal, hogy semmi közünk ahhoz, hogy "egyesek" "mire" szülnek?
arra senki sem gondol, hogy az ilyen 4-5-6 gyerekes, gyes+családira alapozó egyéneknek, akik sose dolgoztak, miből fizeti a kormány a gyest, cspt, miből lesz nekik ingyenes a kaja meg a tankönyv?
Szerintem igen is lehet lenézni azt, aki a semmire, 0 megtakarításra, munka nélkül szüli őket sorra...
és most nem arra gondolok, akinek "útközben" lett rosszabb sora, hanem a "megélhetési gyerekvállalók"-ra
én pl. diplomával, diplomás munkahelyen keresek 68E ftot, a közmunkások 64E-et...
Romániában volt egy politikus, aki kezdeményezte, hogy ha egy nőtől elveszik a gyerekét, mert nem tudja megfelelően nevelni, kössék el.
Szerintem ez kicsit durva, de az mondjuk, hogy az ilyen szituban lévő nőknek ingyenesen, de kötelezően felhelyeznének egy spirált, máris kisebb lesz a "nem kívánt" meg a "nem vettem észre" terhességek aránya.
És ne gyertek azzal, hogy joga van eldönteni, hogy védekezik, mert ahhoz viszont nincs joga, hogy egy másik embert jogaiban korlátozzon (pl. nem tudja neki biztosítani a létfenntartás jogát)
És akkor itt egy cikk, amit érdemes elolvasni, mert kb erre utalok odafenn 44/
Remélem rendesen jelenik meg a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!