Azt hazudni, hogy nem lehet gyereke? Milyen ember az ilyen?
Hogy miért hazudja ezt? Azért, mert amikor az igazat mondta, hogy nem akar gyereket, akkor is mindenki ellene volt, és b*aszogatta, ha pedig ezt mondja, hogy nem lehet gyereke, ezek szerint akkor is mindenki támadja, most meg azért mert nem mond igazat. Akkor mégis mit akarsz még tőle?
Különben is, mi közöd neked ahhoz, hogy ő mit akar és mit nem, mit mond és mit nem? Inkább foglalkozz a saját életeddel és családoddal, ne mások dolgaiba szólj bele és ítélkezz!!
Gondolj bele: ha valakinek tényleg nem lehet gyereke, és még cseszegetik is, hogy mikor lesz....
HA egyszer rákérdezel, hogy te nem szeretnél babát? Akkor az oké, de folyton ezzel traktálni... Szegénységi bizonyítvány...
"Mi persze kérdezgettük, hogy mikor lesz már"
Már elnézést, de mi a frász közötök van hozzá??? Miért nem lehetett békén hagyni? Nem akar, pont. Még udvarias is volt, én a helyében elküldtem volna a bandát a búsba.
Mi az hogy illő??
"De akkor már miért nem lehet megmondani, hogy nem akar,"
Miért nem lehetett békén hagyni? Ti provokáltátok ki, csak nyugtot akart - jogosan.
Honnan tudod, hogy em most modott igazat, mert nem akarta elmondani, hogy medd, most pedig kibukott belőle?
Ez csak beugrott, mélységesen egyet értek az előttem szólókkal.
Honnan tudod, hogy nem most mondott igazat, mert nem akarta elmondani, hogy meddő, most pedig kibukott belőle?
Ez csak beugrott, mélységesen egyet értek az előttem szólókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!