Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azt hazudni, hogy nem lehet...

Azt hazudni, hogy nem lehet gyereke? Milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés
A családomban van egy nő, aki nem akar gyereket, soha nem is akart. Mi persze kérdezgettük, hogy mikor lesz már, meg majdcsak meggondolja magát...stb. A munkahelyén is egyre többen nógatták/nógatják már, hogy 30 évesen illő lenne már szülni, ez meg egyszer csak kitalálta a sztoryt, hogy neki nem lehet gyereke. Azt mondja, hogy így legalább békén hagyják. De akkor már miért nem lehet megmondani, hogy nem akar, miért kell hazudni?
2013. jún. 10. 19:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert megmondta, és így is csesztetik.

Így legalább mindenki befogja a lepénylesőjét. Miért kell csesztetni, hogy ideje szülnie? Ha nem akar, nem kötelező.

2013. jún. 10. 19:55
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
gondolom ahhoz már nincs kedve, és nem akarja hallgatni a nógatást, "ba*ogatást", mert gondolom ő így érzi.. és igazad van, megmondhatta volna hogy "kapjátok be, én nem akarok gyereket, és kész!" de gonolom ehhez ne mvolt elég akaratereje, vagy nem akarta hogy ez miatt megvessék.
2013. jún. 10. 19:56
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az olyan, más életében kukacoskodó emberek, mint te, végre békén hagyják, hiszen arra úgyis képtelenek (vagytok), hogy értelemes aggyal megértsék a saját, szuverén döntését.
2013. jún. 10. 19:57
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig ne beszélsz, amíg nem tudod hogy kezelik azt aki nem akar gyereket. Olvastam olyan esetről is, hogy megfenyegették, hogy kirúgatják meg ilyenek. Már az sem normális amit ti csináltok vele. Ennyire nem tisztelitek hogy ne kérdezgessétek folyton. Joga van azt mondani amit akar. És különben is, mi van ha igaz? Bárkivel megeshet, csak nem tud róla. Szóval milyen ember? Hát olyan mint bárki más. Nem ez határozza meg.
2013. jún. 10. 19:57
 5/38 anonim ***** válasza:
92%
a kérdező kretén és a hozzá hasonlók is
2013. jún. 10. 19:58
 6/38 anonim ***** válasza:
95%

Mert ha azt mondja nem akar, ti b*szogatjátok tovább ennyi

Te miért nem akarsz rögtön 4es ikreket? Ha?

Senkinek nem kötelező szülnie, aki meg irigy a másikra mert nincs ráutalva, az egy szemét nő

20/F

2013. jún. 10. 20:01
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Inkább milyen ember az olyan, aki a családtagjait/munkatársait nyaggatja, hogy mikor szül, miért nem szül, ideje lenne már szülnie... A ti viselkedésetek felháborító, az említett hölgy csak ellenetek védekezett.
2013. jún. 10. 20:07
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ember az olyan,amelyik b.sztatja a másikat olyanért,amihez semmi köze?????????

32/f

2013. jún. 10. 20:11
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

"A családomban van egy nő, aki nem akar gyereket, soha nem is akart."

Akkor mit is nem mondott meg? Nektek aztán lehet pofázni..

2013. jún. 10. 20:11
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert igy nem piszkálják,én is ezt hazudtam.Sosem lehet tudni mi lehet a háttérben egy ilyen döntés miatt.De általában nem jó dolgok.
2013. jún. 10. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!