Azt hazudni, hogy nem lehet gyereke? Milyen ember az ilyen?
Mi az, hogy ILLENE SZÜLNIE? XD
A többiek egyébként megválaszolták, teljesen egyetértek velük, csak erre még kíváncsi vagyok...
Nektek mi közötök van ahhoz, hogy ő akar e vagy sem?
HA szül egy gyereket ti fogjátok anyagilag támogatni? Nagyon jól tette, hogy ezt csinálta.
Hogy már gyereket szülni is ELVÁRÁS,ILLENDŐ???Már ezt se döntheti el az ember maga?
Milyen ember az olyan,aki cseszteti a rokonát egy olyan dologgal,amihez semmi köze?
Gratulálok kérdező!
Ettől az illendőtől nekem is kikerekedett a szemem... Hű, de szerencsés vagyok, 37 évesen elmondhatom, hogy sosem nógatott senki, egyetlen esetet kivéve. Szegény anyós most közölte, tök normálisan és tényszerűen, hogy ő már feladta a reményt :D Pedig anyámnak ennyi idősen még férfi sem volt, mégis itt vagyok.
Nekem volt kolléganőm, aki elvolt a férjével és nem akart gyereket. Ez senkit se zavart. Azt gondoltam, ez normális, mégis mi köze van a munkájához? Nehéz a rosszabb munkahelyekkel, az is baj, ha van gyerek, az is, ha nincs? Akár van rajta sapka, akár nem, jól nem jöhet ki a buliból? Eh...
Én nem hazudnék, mert vagyok akkora egoista, hogy magasról teszek arra, hogy ki mit gondol, de szeretem, ha az igazság miatt utálnak s nem hazugság miatt igen vagy nem, de valahol megértem a nőt és igazán nem gondolom, hogy kb. az összes ismerőse ne tenne ennél sokkal súlyosabb dolgokat... Ez egy egészen ártatlan füllentés, amivel senkinek sem árt s van is rá valami oka.
Valószínűleg már tele a tudata azzal, hogy mindenki ezzel cseszteti, mikor már megmondta, hogy nem akar.
Minek kell mindig a mások életében kotorászni?
"nem akar gyereket, soha nem is akart. Mi persze kérdezgettük, hogy mikor lesz már, meg majdcsak meggondolja magát"
Ha nem lett volna a családjában és a környezetében sok idióta, aki nem képes felfogni, hogy NEM AKAR gyereket, és nem b*szogatja 0-24, akkor talán nem kellene ilyet kitalálni, egyszerűen elintézhette volna annyival, hogy nem akar gyereket, és kész. Ezzel le is zárhatta volna a témát. De ti fogyatékosok vagytok, és nem vagytok képesek felfogni három szót: "Nem akarok gyereket.". Sajnálom őt, mert szerencsétlent még így sem fogják békénhagyni, szerintem lesz olyan kedves rokon aki még klinikai kivizsgálásra is beutalja, hátha megállapítják, hogy mégis lehet neki, aztán lehet tovább b*szogatni.
Én sem értem miért kell másokat ezzel nógatni.
Nincs saját életetek? Akkor nézzétek a Barátok Köztöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!