Aki hazas es/vagy gyereke is van mar, miert nem ugyanolyan ember egyesek szemeben?
Ez kizárólag csak azt a bizonyos osztálytársat minősíti.
Egyébként én éppen ellentétesen úgy érzem, hogy kizárólag a házas, gyerekes nőket tartják normálisnak, és társadalmi elvárás, hogy minden nő élete ugyanazon cél felé haladjon, szánakozva azon, aki mondjuk még az elején sem tart az egésznek..
Szerintem az, hogy valaki mást vár az életétől és másra törekszik (pl 25 évesen 2 gyerek édesanyjának lenni, vagy inkább világjáró természetfotósnak), nem teszi az egyiket jobbá vagy rosszabbá. Az már igen, ha valaki saját magát tartja követendő példának, és lenézi azokat, akik más utat választottak..
Elég idióta lehet az osztálytársad. Szerintem te jártál jobban jártál, hogy nem akart veled szóba elegyedni.
Kissé szűklátókörű lehet a lelkemfitty.
Előítélet, ami ugyan rád nem igaz, de válaszodból kitűnik, hogy te is tapasztaltad már, milyen egy átlagos kisgyerekes anyuka. Tényleg teljesen más világ, mint gyerek nélkül..
Rád nézve ez nagy igazságtalanság volt az osztálytársadtól, hogy egy kalap alá vett a többivel, ez is csak azt bizonyítja hogy nem ismer téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!