Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarok gyereket. Egyfolytá...

Nem akarok gyereket. Egyfolytában ezen őrlődöm, hogy mi lesz így a kapcsolatommal?

Figyelt kérdés
Nagyon vicces a dolog: 15 évig voltam férjnél, nem akartam gyereket. Beletörődött. Utána elváltunk. Mindketten találtunk mást-megismerkedett egy másik lánnyal,3 hónap után teherbe esett. Megijedt a felelősségtől, de már hozzászokott a gondolathoz, hogy jön a gyerek. Soha nem volt ilyen boldog. Én elvagyok, de most sem akarok gyereket. Erre is rá fog menni ez a kapcsolatom.40 leszek 10 nap múlva és ahogy öregszem, egyre jobban rettegek attól, hogy mi lesz velem, HA LESZ gyerek, mert nagyon jól elvagyok különben. Azt mondják az emberek, hogy azért csak jó volna, hogy valaki majd törődik velem, amikor öreg leszek, bla, bla. Én ezért nem szülök! Különben is, mi a garancia arra, hogy a gyerekem rám fogja nyitni az ajtót? Azt mondják, nevelés kérdése A fenéket! Mi lesz, ha egyszerűen NEM fogom tudni úgy neveleni (vagy ne adj Isten törődni, szeretni), mint ahogy a "társadalom" elvárja vagy csak egyszerűen nem tudunk kijönni egymással. Soha. Mondd azt, hogy önző vagyok. Megint egy nagy fenét! Aki engem ismer, PONT az ellenkezőjét mondja. Adok és adok - nem tolakodva-kéretlenül - hanem egyszerűen SZERETEK adni. Namármost, mi a fenét csináljak, ha nem tudok mit kezdeni egy pici lénnyel, akivel nem tudok kommunikálni, félek attól, hogy idegesít a sírása stb. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni egy 10 év alatti gyerekkel. Kövezzetek meg, nem érdekel. De azért én nem fogok szülni, mert a nőnek ez a dolga. Van nekem ezen kívül más elfoglaltságom is és rendkívül teljes életet élek, jól érzem magam. Viszont ha a gyerektémára gondolok, görcsbe rándulok, izzadok, rosszul vagyok és valahol belül egy vulkán akarna kitörni és megkérdezni a felszínen, hogy MIÉRT?! Miért lettem "ilyen", akiben egy szemernyi anyaösztön sincs?! Nem tudom rá a választ, de ha esetleg teherbe esnék az új kapcsolatomban (másfél éve tart) rettegve gondolnék arra, hogy megtartsam-e a gyereket a srác kedvéért (már közölte, hogy szó sem lehet elvételről, mert "öreg" vagyok és különben sem szeretne mást keresni, én pont jó vagyok neki, egy gyerekkel tudná ezt igazán bebizonyítani) Én meg azon agyalok minden hónapban, hogy ugye most is megjön, ugye? . Hát ja, lehet, hogy velem van a gáz, de én akkor vagyok nyugodt, ha nincs körülöttem gyerek. Idegesítenek, nem szeretem őket. Hozzáteszem, ők sem engem. Meglátnak és hisztizni kezdenek, annyira érzik, hogy nem pálya a dolog. Ugyanakkor kutyák-macskák és mindenfajta állat csaptostul követ és IMÁDOM őket. Inkáb 100 kutya-macska, mint egy gyerek. Na, hát erre varjatok gombot.

2013. jún. 1. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy nem tudom miért őrlődsz a gyerek dolgon már 35 felett is veszélyes gyereket vállalni 40 évesen meg aztán már tényleg,nagymama korúként menni a ballagásra,nem beszélve a betegségekről stb. Nem muszáj mindenkinek gyerek képzeld,nekem van nem terveztük,és néha azon agyalok,lehet nekem nem is szabadot volna szülnöm,mert türelmem az nem sok van.Senkinek nem kötelező a gyerek,szedjél tabit vagy akármi,gondolom ha a férfi szeret nem akar kitenni téged annyi veszélynek amivel a terhesség jár.
2013. jún. 1. 22:31
 12/13 Sssaszem ***** válasza:
Sajnos EÜ okok miatt nem hordhatok ki egy magzatot és nem szülhetek gyereket. ennek örülök. Talán kevés ilyen ember van, mint én aki nem örül a szülésnek, mert nagyon fáj. Inkább örülök, annak, hogy nem szülhetek, akinek nem igen ne vegye magára. Sok gonddal jár a gyerek szülés és a terhesgondozás. Inkább a lovak között élek, van lovam hála az égnek ennek nagyon örülök. Ugyanakkor ott van a kötelező orvosi vizsgálat aminek nem örülök, cukorterhelés az is nagyon rossz, mert sokszor szúrnak. Inkább lovagolok és boldog vagyok a lovammal együtt. Ha valaki kíváncsi rám, írjon privátba.
2019. júl. 3. 10:03
 13/13 Sssaszem ***** válasza:
Sajnos EÜ okok miatt nem hordhatok ki egy magzatot és nem szülhetek gyereket. ennek örülök. Talán kevés ilyen ember van, mint én aki nem örül a szülésnek, mert nagyon fáj. Inkább örülök, annak, hogy nem szülhetek, akinek nem igen ne vegye magára. Sok gonddal jár a gyerek szülés és a terhesgondozás. Inkább a lovak között élek, van lovam hála az égnek ennek nagyon örülök. Ugyanakkor ott van a kötelező orvosi vizsgálat aminek nem örülök, cukorterhelés az is nagyon rossz, mert sokszor szúrnak. Inkább lovagolok és boldog vagyok a lovammal együtt. Ha valaki kíváncsi rám, írjon privátba. Üdv: Sssaszem nevű felhasználó UI: Sajnos sokfelé kell járni, pl: vérvételre, meg ugye cukorterhelés nem egy leányálom. Aztán azon idegeskedni, hogy császár is benne van a pakliban.
2019. júl. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!