Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 csaj aki nagyon nyomul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdloow123 kérdése:

Van 1 csaj aki nagyon nyomul de én nem akarok tőle semmi ő ezt tudja de nem hadja abba. Mit tegyek hogy végre békén hadjon és tudjak törődni a most kialakuló kapcsolatommal?

Figyelt kérdés
Már a csajt ismerem 3 éve mindig is többet akart tőlem mint barátság 1x már öngyilkossággal is fenyegetőzött.. Akkor mondtam neki hogy ne tegye meert szeretem ami nem volt igaz..De hát nem mondhattam jó akkor öld meg magad. azóta mégjobban nyomul és mindig ezt hozza fel amiatt kellemetlen helyzetbe hoz a mostani barátnőmnél...
2010. nov. 7. 15:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Te is ellógtál a nyelvtanórákról.
2010. nov. 7. 15:36
 2/15 anonim ***** válasza:

Az hogy o ongyilkossagot vegezz azzal nem csak maganak art hanem masoknak is... gondolkodjon mar el ezen.

Te meg mond meg neki ha nem erti szep szoval akkor durvabban. Nincs joga tonkre tenni a te eletedet.

Keressen mast.

En is le kellet koptassak egy csajt ily modon (nekem sem esett jol de en nem ereztem semmit sem iranta)

19/F

2010. nov. 7. 15:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem erre voltam kiváncsi esetleg valami tanács?Vagy csak azért jársz ide hogy ieneket írj?
2010. nov. 7. 15:39
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

De jó egyeseknek! én már egy csomó ideje küzködök, hogy legyen barátnőm, te meg öngyilkosságba küldenéd. Pff.

20f

2010. nov. 7. 15:40
 5/15 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy húzzon el a francba anyát szavasa
2010. nov. 7. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:

tapasztalatbol mondom a barátnőmnél mikor elhagyot énis fenyegetőztem!azt mondta ne de én megprobáltam hát nem sikerült hiába éreztem ugy hogy most megkel őlnöm magam nem éreztem semmit fájdalmat és végül az utolsó percekbe mikor már nehéz volt félbe hagytam és mentőt hivtam:(

16/f

2010. nov. 7. 15:47
 7/15 anonim ***** válasza:
szívassa* bocs..
2010. nov. 7. 15:47
 8/15 anonim ***** válasza:

utolsó voltam

mellesleg énis igy vagyok most egy csajal:S

még a testét is felajánlota teljesen hogy dugjam meg meg minden csak járjak vele:Sde valahogy még ahhoz sincs kedvem hogy megdugjam

nem vonzodom hozzá:S

2010. nov. 7. 15:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen teljesen egycipőbe vagyunk már őis felajálott mindent... de egyszerüen nem jön be.Már szoltam a szüleinek is hogy csináljanak valamit vele de ők azt mondták ez a ti dolgotok...Teljesen tanácstalan vagyok..Ha meg megint durván mondanám neki..Megint az lenne hogy öngyilkosság amit nekem nagyon nem hiányozna...
2010. nov. 7. 15:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
de ez már mi???? hogy van joga annak a csajnak hogy tönkreb@sza az életed?? nem igaz sok retardál hülye gyerek hány éves a csaj?
2010. nov. 7. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!