Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdloow123 kérdése:
Van 1 csaj aki nagyon nyomul de én nem akarok tőle semmi ő ezt tudja de nem hadja abba. Mit tegyek hogy végre békén hadjon és tudjak törődni a most kialakuló kapcsolatommal?
Figyelt kérdés
Már a csajt ismerem 3 éve mindig is többet akart tőlem mint barátság 1x már öngyilkossággal is fenyegetőzött.. Akkor mondtam neki hogy ne tegye meert szeretem ami nem volt igaz..De hát nem mondhattam jó akkor öld meg magad. azóta mégjobban nyomul és mindig ezt hozza fel amiatt kellemetlen helyzetbe hoz a mostani barátnőmnél...2010. nov. 7. 15:35
11/15 A kérdező kommentje:
16 éves
2010. nov. 7. 15:58
12/15 anonim válasza:
16?:)) ez szerintem a legrosszabb kor a lanyoknal
hat igen tinik....
szerelemert mindent...mast meg le sem szarnak:))
nyugi nem lesz ongyilkos
ha meg igen akkor nincs ki a 4 kereke, te meg arrol nem tehetsz
14/15 A kérdező kommentje:
Nah lassacskán már 2 éve hogy én ezt kiírtam, végül elég érdekes véget ért...
A csaj az elmegyógyon van odáig fajult a dolog basszus :/
2012. máj. 14. 01:40
15/15 anonim válasza:
ohh, nem semmi. (talán ennyire szerethetett, hogy beleőrült?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!