Miért érzem azt, hogy egyszer nagyon szeretnék babát, egyszer meg hallani sem akarok róla?
Figyelt kérdés
Megfog ez változni? mert néha úgy érzem,h már itt az ideje és jöhetne, néha meg úgy hogy nem kell egyáltalán, mert úgysem lenne tűrelmem hozzá! (amúgy nagyon szeretem a gyerekeket, csak 1 napnál többet nem bírok velük lenni, mert kiakasztanak, lehet azért mert másé és nem sajátom)?2013. máj. 10. 22:10
1/6 anonim válasza:
Más, ha a sajátod, de tény, hogy ahhoz is sok türelem kell. Egyébként, ami között nem tudsz dönteni, azok a szerepek. "Feleség" vagy "szerető"?
2/6 A kérdező kommentje:
júliusba esküvő.. mással elsem tudnám képzelni az életem...a párom nagyon szeretne babát! én viszont egyszer így ,egyszer úgy! :(
2013. máj. 10. 22:19
3/6 anonim válasza:
Éppen ma akartam ugyanezt a kérdést feltenni!!! Ez érdekes. Én is így érzek, egyik pillanatban majd megőrülök egy babáért, a másikban meg úgy érzem ez nagyon nem lenne még nekem való.
4/6 anonim válasza:
Nálam is így van,mondjuk van egy 2 éves fiam,néha hozzá sincs elég türelmem,és elegem van néha már nagyon vállalnám a következőt.Az biztos amíg nem fogok azzal kelni,hogy szeretnék 2.at nem lesz,mert úgy érzem ez a bizonytalanság jele.A saját gyerek más bár ki tud akasztania sajátod is,legalábbis engem nagyon.
5/6 A kérdező kommentje:
lehet csak idő kérdése és megfog változni ,mert még nem vagyok felkészülve rá!
2013. máj. 11. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!