Nem gáz olyan nevet adni a a babának amilyen van már a családban vagy baráti körben?
Figyelt kérdés
Az a baj, h sok név kiesik ezmiatt ami tetszene a pixisből. Vagy a rokonom hivják úgy vagy az ismerősünk lányát stb.
A másik bajom, h neveket személyekhez kötök, olyat szeretnék legszivesebben akihez nem kell semmilyen nevet kötnöm, csak a kislányomhoz... Ti nektek ez nem probléma? 37 hkm
2013. máj. 31. 10:09
11/16 anonim válasza:
Közeli családtagok neveit nem szívesen adtam/adnám a gyerekemnek,ha a baráti körben volt/van az nem zavar.
12/16 anonim válasza:
Közeli családtagok/barátok nevét, gyerekeik nevét nem adnám. Akikkel nincs szoros kapcsolat azokét igen.
Nekem pl. nagyon tetszett a Marcell név, de sógornőm kisfiát is úgy hívják. Csak nem fogunk a vasárnapi ebédnél Marcizni és Marcikázni:) De hogy az 5 évente látott másod unokatesóm kisfiát hogy hívják az nem érint meg annyira:)
13/16 anonim válasza:
mi sem adtunk olyan nevet, ami van a családban, v az ismeretségünkben! és igen, ugyanúgy kötöttük a neveket vkihez.. így elég sok név kiesett.. és olyat sem akartam adni a lányomnak, ami van a faluban :) de végül megtaláltuk a megfelelőt! Mindenképp olyan nevet válasszatok, ami mindkettőtöknek ugyanazt jelenti, a kisbabátokat! :) ne a szomszédot v családtagot! ha téged ez zavar, akkor ne hagyd magad! meg lesz tökéletes név! :)
14/16 anonim válasza:
Sógornőmmel együtt vagyunk terhesek, neki lánya lesz én még nem tudom mit rejt a pocakom! Beszéltünk a nevekről, mondott párat hogy nekik mik tetszenek én mondtam, hogy nekem az Izabella a kedvencem ezt szeretném lestoppolni, mire ő, hogy jaj az is szép lehet hogy azt adják majd a gyereknek! Nem értem, ez azért elég bunkóság... Ha ő azt adja mégis és nekem lányom lesz akkor én is azt adom és kész! Nekem mindig is ez a név volt a favorit!
15/16 anonim válasza:
Hát azért nagyon nem mindegy mennyire közeli családtagról, vagy barátról van szó. Az elég idiótán néz ki, ha mondjuk két testvérnek ugyanúgy hívják a gyerekét. Unokatesóm kislánya Boglárka, nekem is tetszett ez a név, de mivel jóban vagyunk, bár egyre ritkábban találkozunk, de nem adnám, elég egy Bogi a családban. De van egy másik unokatesóm, aki Réka, évek óta nem láttam, így a Rékát lehet adni fogom a lányomnak.
16/16 Hidra98 válasza:
Nálunk a tesómat az anyámat és a mamámat is Ibolyának hívják és a szüleim kifejezetten olyan neveket adtak a gyerekeiknek amik már előfordulnak a családban,ami szerintem egyáltalán nem rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!