Hasplasztika vagy csúnya has?
Figyelt kérdés
Lapos izmos a hasam, ámde a bőr rajta borzalmasan ronda. Nem bírom nézni, nagyon rosszul érzem magamat emiatt.
Gondolkodom a hasplasztikán, de attól meg rettegek, hogy elaltassanak és felvágjanak mint egy malacot.
Ti mit csináltok?
Volt valaki közületek hasplasztikán?
Hogyan tudjátok elfogadni magatokat?
Hasonló a hasam mint ezt a kép, csak nekem izmosabb, vékonyabb a hasam és a bőr ott lent nem lóg úgy le, csak a köldökömnél.
2013. máj. 31. 08:18
11/12 anonim válasza:
Fúúú, megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül egy ilyen műtét? egyébként összhatásban kellene látni téged. a kép, amit linkeltél, rengeteg has van.
12/12 A kérdező kommentje:
Ahogy nézegettem, 500.000 körül van, de biztosan attól is függ, hogy kell-e zsírleszívás is vagy csak simán a bőrt csinálják meg. Nekem zsírleszívásra nincs szükségem (inkább kéne még egy pici).
2013. máj. 31. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!