Terhességi csíkokat el lehet tüntetni? Már 6 hónapja meg szültem de nagyon csúnya a hasam és szeretném ha eltűnne
Eltüntetni semmivel.
Még drága beavatkozással sem, csak is halványítani.
Előbb-utóbb egyébként maguktól is elhalványodnak, de látszani fognak, a drága beavatkozással pedig alig láthatóvá lehet elhalványítani, de eltüntetni nem lehet semmivel.
Én megmondom őszintén, hogy 105 kilóval feküdtem be szülni. Miután nem szoptattam, itthon délutánonként, amíg aludt a lányom nekiálltam általam kedvelt zenére mozogni/táncolni.
Amolyan "sufni zumba" jellegűen :)
1-2 hét után már súlyokkal "edzettem". Emelgettem, hajlongtam. Főleg csípő és derék tájékán "dolgoztam" meg az izmokat. Egyébként császárral született a lányom.
Ehhez még társult az életmód váltás, ami nálam abba merült ki, hogy napi egy evés helyett (délbe), napi 4-5× étkeztem. Lefekvés előtt 2,5 órával nem ettem semmit, csak ittam.
A gyümölcs és a zöldség tízóraira és uzsonnára, néha vacsorára (ilyenkor inkább salátát ettem sült hússal) került. Előtte a vitaminokat csak étrend kiegészítő kapszulánként ismertem. Tehát nem voltam egy "vega" fajta.
Olvadtak le a kilók 2-3 hónap után és most már ott vagyok, hogy a kezdő súlyomat nyomom (65 kiló). Nagyon pici pocakom van és a kötényhasam is eltűnt, pedig szülés után sok helyen olvastam, hogy az bizony megmarad és nem tűnik el.
Én rettentően zebrás lettem a terhesség alatt, ahogy megnyúlt a bőröm. Pedig aztán kenegettem én mindennel :)
Most már nem látszik semmi. Persze, én észre veszem, de ha valaki rám néz, akkor nem látja.
A csíkjaim eltűntek, ahogy lefogytam. Néhány helyen egy testszínű-fehér csík látható.
Na, de ebből is max 4-5 darab és nem 200..
Persze, olyan sosem leszek, mint amilyen zsenge tinikoromban voltam, de ezzel tökéletesen megvagyok elégedve :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!