Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhességi csíkokat el lehet...

Balogh Eszti kérdése:

Terhességi csíkokat el lehet tüntetni? Már 6 hónapja meg szültem de nagyon csúnya a hasam és szeretném ha eltűnne

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Eltüntetni semmivel.

Még drága beavatkozással sem, csak is halványítani.

Előbb-utóbb egyébként maguktól is elhalványodnak, de látszani fognak, a drága beavatkozással pedig alig láthatóvá lehet elhalványítani, de eltüntetni nem lehet semmivel.

2013. máj. 29. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos eltüntetni nem lehet (és a kialakulásukat sem lehet megelőzni semmivel, ha valaki genetikailag hajlamos rá akkor minden kenegetés ellenére is előjönnek), lézeres kezeléssel lehet halványítani őket, de idővel maguktól is kifehérednek és kevésbé lesznek feltűnőek.
2013. máj. 29. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én megmondom őszintén, hogy 105 kilóval feküdtem be szülni. Miután nem szoptattam, itthon délutánonként, amíg aludt a lányom nekiálltam általam kedvelt zenére mozogni/táncolni.

Amolyan "sufni zumba" jellegűen :)

1-2 hét után már súlyokkal "edzettem". Emelgettem, hajlongtam. Főleg csípő és derék tájékán "dolgoztam" meg az izmokat. Egyébként császárral született a lányom.

Ehhez még társult az életmód váltás, ami nálam abba merült ki, hogy napi egy evés helyett (délbe), napi 4-5× étkeztem. Lefekvés előtt 2,5 órával nem ettem semmit, csak ittam.

A gyümölcs és a zöldség tízóraira és uzsonnára, néha vacsorára (ilyenkor inkább salátát ettem sült hússal) került. Előtte a vitaminokat csak étrend kiegészítő kapszulánként ismertem. Tehát nem voltam egy "vega" fajta.

Olvadtak le a kilók 2-3 hónap után és most már ott vagyok, hogy a kezdő súlyomat nyomom (65 kiló). Nagyon pici pocakom van és a kötényhasam is eltűnt, pedig szülés után sok helyen olvastam, hogy az bizony megmarad és nem tűnik el.

Én rettentően zebrás lettem a terhesség alatt, ahogy megnyúlt a bőröm. Pedig aztán kenegettem én mindennel :)

Most már nem látszik semmi. Persze, én észre veszem, de ha valaki rám néz, akkor nem látja.

A csíkjaim eltűntek, ahogy lefogytam. Néhány helyen egy testszínű-fehér csík látható.

Na, de ebből is max 4-5 darab és nem 200..

Persze, olyan sosem leszek, mint amilyen zsenge tinikoromban voltam, de ezzel tökéletesen megvagyok elégedve :))

2013. máj. 29. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát utolsó, az az igazság, ha nem dolgoztál volna ennyit a testalkatodért, ami amúgy nagyon jó dolog, akkor is elhalványultak volna ugyanennyire.:)
2013. máj. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!