Én jövőhéttől megyek tp-re, de most már 1 hete szabin vagyok, ki vettem az időarányos szabadságomat....
Előre szóltam, mit tervezek, azért döntöttem így, hogy még ebben a hónapban teljes fizetésem legyen. Illetve úgy éreztem, mostmár elég, fáradt vagyok.
Az is igaz hogy itthon meg baromi unalmas.....mindegy :(
2013. máj. 27. 10:28
2/8 anonim válasza:
36. héten
2013. máj. 27. 10:35
3/8 anonim válasza:
Az elsővel nem mentem, mert pedagógus vagyok és az utolsó hónap már a szabimra esett. Ha nem így lett volna, akkor a 34. héttől mindenképp elmentem volna. A másodikkal meg kellett, mert véreztem a 8. héttől.
2013. máj. 27. 10:37
4/8 anonim válasza:
Az utolsó hónapot töltöttem otthon. Előre szóltam, hogy úgy tervezzenek velem. Akkora volt a hasam, hogy tényleg már a járás is nehezemre esett.
2013. máj. 27. 11:06
5/8 zabmester válasza:
Már nem emlékszem pontosan, talán a 10. hét környékén. Muszáj volt, álló munkát végeztem, és záráskor nekünk kellett hátracipelni mindent, meg létrára mászni, meg hasonlók, és nem éreztem korrektnek, hogy bár ott vagyok, tehát létszámra elegen vagyunk, de mégis a többiek csinálnak mindent.
2013. máj. 27. 11:08
6/8 anonim válasza:
A héten dolgozom utoljára. A jövőhéttől 2 hétig szabin leszek, utánna táppénzre megyek. Egy hónapja szóltam, hogy így szeretném. Eléggé messziről járok be dolgozni, és már kényelmetlen az utazás, vizesedek is a sok üléstől, és a hátam is fáj már rendesen. Rengeteg elinézni való van még, mire megérkezik a baba (este érünk csak haza hétköznap). Költözés, babának még nem vásároltunk, apasági nyilatokzat ezek a legfontosabbak. Augusztus 5-re vagyok kiírva, úgyhogy szükségem van erre a 2 hónapra nagyon!
30+1 hkm
2013. máj. 27. 11:27
7/8 anonim válasza:
Az elejétől táppénzre mentem,5+4hetes voltam amikor először látott orvos. Rögtön kiírt mivel veszélyes anyagokkal(vegyszer,ragasztó)dolgoztam!
Még aznap bementem a munkahelyemre szólni. Rendesek voltak senki nem nézett rám csúnyán,és anno a főnököm is mondta hogy senki nem dolgozhat terhesen.
2013. máj. 27. 11:39
8/8 anonim válasza:
17. héten mentem táppénzre, nem szóltam előre, mert nem terveztem. szerettem volna végig dolgozni, de rosszul lettem, kinyílt a méhszáj és feküdnöm kellett :S anyagilag nem volt a legjobb, de fő, hogy egészséges lett a gyermekem. Viszont félő, hogy emiatt nem fognak tárt karokkal visszavárni a munkahelyemen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!