Az alábbi munkakörből körülbelül mikor mennél terhességi táppénzre?
én délre mentem be anno és este 8ig voltam bent, majd este 10-éjjel 2ig csináltam a papírmunkákat (muszáj volt késő este mert este 8ig hozták be a dolgokat és reggel már a férjemnek vinnie kellett be).
én 37. hétig jártam be, utána már csak otthon csináltam a papírmunkákat, azt a kicsi 6 hónapos koráig.
abszolút a te döntésed, ha neked megterhelő akkor ne csináld, viszont ha szereted, élvezed akkor maradj és dolgozz, a szervezeted már gondolom hozzá van szokva :)
Igazán te érzed, meddig bírod. Én vegyes munkarendben dolgozom (hol délelőtt, hol délután, hol egész nap), és engem kimerít a rendszertelenség, és hogy napi min. 8 órát állnom kell. Kereskedelemben dolgozom, így én kb. még egy hónapot maradok, mert már nem bírom olyan jól a dolgot. Hamarabb leszek ideges, és ahogy észrevettem, a pocak ellenére is van, aki direkt provokál, én meg nem akarom végig idegeskedni a terhességem.
Szerintem, maradj addig, amíg jól érzed magad, ha bírod a 30. hétig, az is jó, de ha félidőnél úgy érzed, neked ez sok, az is reális lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!