Hasplasztika vagy csúnya has?
Lapos izmos a hasam, ámde a bőr rajta borzalmasan ronda. Nem bírom nézni, nagyon rosszul érzem magamat emiatt.
Gondolkodom a hasplasztikán, de attól meg rettegek, hogy elaltassanak és felvágjanak mint egy malacot.
Ti mit csináltok?
Volt valaki közületek hasplasztikán?
Hogyan tudjátok elfogadni magatokat?
Hasonló a hasam mint ezt a kép, csak nekem izmosabb, vékonyabb a hasam és a bőr ott lent nem lóg úgy le, csak a köldökömnél.
Ez már nem fog visszább húzódni :(
Több gyereket sem szeretnék.
Ezek nem csíkok, hanem kinőtt-szétszakadt a bőr, és lelóg, teljesen rá a köldökömre. A köldököm nem is látszik, mert rajta lóg a bőr.
Hiába tornázok, hiába szép a hasfalam (mert lapos és izmos), olyan mintha egy kipukkadt herezacskó lenne a köldökömön.
Ezek nem azok a lila csíkok, amik egy idő után elhalványulnak :( jó is lenne, azzal nem lenne bajom
Én megcsináltatnám!!!
Az altatás nem egy nagy dolog, de utánna ha felkelsz, az eredményére megérte, nem kell feszengened, szégyelned magad, nem lesz az a rossz érzés!!!
szia,
nekem szülés után semmi háj nem volt hasamon,csak iszonyat sok bőr(ikrek után.Én megoperáltattam,és nem bántam meg,de mindenképpen mérlegelj,hogy a jelenlegi állapot elviselhetetlenebb-e,mint az egyik oldalatól a másikig húzódó nagy vágás.Nálam nem volt kérdés,de ha Neked nem annyira durva a lógás,akkor nem biztos,hogy megéri.
A lényeg, hogy Te érezd jól magad. Nyílván, ha már több babát nem tervezel, akkor semmi akadálya:) érdemes megcsináltatni, hiszen ez az önbecsülésednek sem jó...legalább is így gondolom, hiszennfeltetted a kérdést:) ha nekem is szét repedezne a bőröm, biztos megcsináltatnám. Nm tudom, hogy hogy van, de utána kell nézni, mert van akinek TB valamennyit áll belőle, természetesen ennek utána kell nézni! De nem biztos, próbát meg ér:)
23hkm
Szia! Nekem anyukámnak plasztikázták a hasát. 2 császárja volt(30-35 éve, akkor még hosszában vágtak), és egy nagy hasi műtéte is volt. Borzasztóan nézett ki a hasa. Spinális érzéstelenítésben csinálták, nem altatásban (ennek már vagy 10 éve), nagyon szép lett neki.
Szóval szerintem ha van rá lehetőséged, és zavar, konzultálj plasztikai sebésszel, hogy ő mit tanácsol, és bátran vágj bele. Neked kell a testedben élni... Ez csakis a te döntésed legyen(persze jó, ha a családod támogat benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!