Hasplasztika gyerek előtt lehetséges?
Figyelt kérdés
23 vagyok, most fogytam le, nagyon lóg a hasam. Igazából csak az alsó része, és arra gondoltam, megcsináltatnám. társam még nincs, de nyilván szeretnék a későbbiekben gyereket. Lehet vagy nem? :) köszi előre is2013. máj. 26. 23:34
1/9 anonim válasza:
Lehet, de sok értelme nincs, mert a tehesseg alatt eselyes, hogy ugyanúgy kinyúlik a bőrod.
2/9 anonim válasza:
logika nem sok lenne benne, szerintem.
Ha pár éven belül úgyis szülni fogsz, akkor tönkreteszed a művet, sőt a bőröd sem biztos hogy kellőképpen fog úgy már tágulni a terhesség alatt, nagyobb esély van rá, hogy végleles stíráid lesznek, egy normális doki le fog beszélni a műtétről.
Ráérsz szülés után a műtéten gondolkodni
3/9 anonim válasza:
Ha így nagyon nem érzed jól magad a bőrödben, és talán a társkeresésben is hátráltat, szerintem csináltasd meg, az is lehet hogy csak pl 10 év múlva lesz babád. Persze beszéld meg a plasztikai sebésszel hogy ő mit ajánl, lehet hogy a bőröd nem tud majd annyit nyúlni amennyit a pocakhoz kell, és nagyon striás lesz. Sőőőt, akár azt is mondhatja a doki hogy van olyan csodakrém ami tendberakja a bőrödet, mert még fiatal vagy.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy pár éven belül. :) egyelőre partnerem sincs, akivel el tudnám képzelni együtt.
Köszi a válaszokat.
2013. máj. 27. 21:36
5/9 anonim válasza:
Érdemes megvárni a gyermekvállalást, mert utána ingyen megcsinálják! Ha most szeretnéd kb 600-800ezer Ft.
6/9 anonim válasza:
Hmmmm... hol csinálnak ilyet ingyen?
7/9 anonim válasza:
Sebészeten. Szülés után támogatja a TB.
9/9 anonim válasza:
Hát engem a sebészet kiröhögne, hogy ez csúnyán lóg(két gyerek születése után, éppen csak picit ráncosabb, lazább)
és elküldene melegedni.
Plasztikai sebésszel konzultálj, hogy mit javasol, mert lehet ha most vállalod a korrekciót a gyermekvállalás után is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!