Örökbe szeretnénk fogadni egy néger vagy félnéger kisbabát! Lehetséges?
A vőlegényemmel már 5 éves együtt vagyunk,és mint kiderült egy vizsgálat során,nem egészen 1% esélyem van a gyermekáldásra.Én 19,a vőlegényem 20 éves.Arra gondoltunk,hogy ha lehetne,akkor már most elkezdenénk az örökbefogadásos periódust.Mindketten nagyon jól keresünk,biztos munkánk van.Stabil a kapcsolatunk,immáron 5 éve.Van 2 autónk,és saját házunk.Rengeteg segítségünk van,ha valami közbejön bárkire nyugodt szívvel rá tudnánk bízni a babát.A házunk nem egy lepukkadt putri,mert most újítottuk fel,és teljesen,minden tip-top.
Mi kell még az örökbefogadáshoz ? Mi szükséges ? Mi ennek a folyamata ? Ha valaki jártas ebben,vagy fogadott örökbe gyereket,azt nagyon kérem szépen írjon ! Akár privátba is,bár itt jobb kenne.
Mindenkit felpontozok!:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Házasság is kell hozzá!!!
Na meg magyarországon nem sok néger árva van...
Cigány gyermekre nagyobb az esély....
Szia!
Szerintem nem engedi a Magyar törvény, de mindenképp valahogy járj utána! Nekem volt 1 ismerősöm, aki ázsiai kislányt fogadott örökbe, hogy mi volt a menete, azt nem tudom sajnos... :( De talán külföldön intézni pl. anglia, amerika, sokkal egyszerűbb lehet! Vagy Baptista szeretetszolgálatoknál is szerintem meg lehet kérdezni, aztán lehet butaság, csak 1 tipp! Egyébként igaza van az elsőnek, házasnak kell lenni, meg nem tudom, h a korotokból adódóan kapnátok-e babát! Ez most nem azt jelenti, h ennyi idősen nem gondolnám, h érettek vagytok hozzá, de lehet az örökbefogadó szolgálat igen!
A gyámhivatalnál, illetve az örökbefogadással foglalkozó illetékesnél pontosan megtudhatod.
Viszont azt vedd figyelembe, hogy mindenki azzal fog piszkálni azután titeket (hiszen nyilván nem lesz a baba fejére írva, hogy nem vér szerinti), hogy te félreléptél, és a párod egy balek. Sőt, a gyerek is végigszenvedi majd ezt.
Roma kisbabát semmiképpen nem szeretnénk.Fehér,tehát magyar kisbabát nem tudom miért nem akarok,egyszerűen nem vonz.
De a néger kisbabákat mindig is imádtam.Így ha már saját gyermekem nem lehet,akkor inkább legyen egy sötét bőrű gyönyörűségem!:)
Még mindig NEM NÉGER!!!!
Ezt is lepontozhatjátok.
Üdv.: egy félvér kislány anyukája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!