Örökbe szeretnénk fogadni egy néger vagy félnéger kisbabát! Lehetséges?
A vőlegényemmel már 5 éves együtt vagyunk,és mint kiderült egy vizsgálat során,nem egészen 1% esélyem van a gyermekáldásra.Én 19,a vőlegényem 20 éves.Arra gondoltunk,hogy ha lehetne,akkor már most elkezdenénk az örökbefogadásos periódust.Mindketten nagyon jól keresünk,biztos munkánk van.Stabil a kapcsolatunk,immáron 5 éve.Van 2 autónk,és saját házunk.Rengeteg segítségünk van,ha valami közbejön bárkire nyugodt szívvel rá tudnánk bízni a babát.A házunk nem egy lepukkadt putri,mert most újítottuk fel,és teljesen,minden tip-top.
Mi kell még az örökbefogadáshoz ? Mi szükséges ? Mi ennek a folyamata ? Ha valaki jártas ebben,vagy fogadott örökbe gyereket,azt nagyon kérem szépen írjon ! Akár privátba is,bár itt jobb kenne.
Mindenkit felpontozok!:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
A körülmények és a szándékotok kontrasztja a fiatal korotokkal eddig is gyanús volt, de ezek után tényleg nagyon remélem, hogy a kérdés kamu.
Most komolyan, úgy beszélsz a gyerek tulajdonságairól, mintha éppen egy táskát vagy egy cipőt készülnél kiválasztani!
Mivel fehér vagy, az lenne a legtermészetesebb, hogy fehér gyereket akarj segíteni, mert - azon kívül, hogy mint korábban is írták, a kontraszt nem ordítana, az összes következményével együtt - neki van a legtöbb esélye arra, hogy a legtöbb közös génetek legyen.
Amellett érdekes az, hogy roma miért nem jó? Talán nem attól félsz, hogy genetikailag hordoz magában néhány nem túl pozitív viselkedési formát? Most nem rasszista akarok lenni, de a feketével szemben miért nincs benned ugyanez a félelem? Az onnan esetlegesen örökölt viselkedési formák sem feltétlenül annyira kellemesek. (Csak nézd meg a Dél-Afrikai köztársaságot, hogy a fehér ember elűzése után alig 20 év alatt eljutottak egy Svájc-közeli szintről egy rendes harmadik világbeli szintre.)
1. ne izelj mar h ne negerezzen mert ez senkit sem zavar mar :D en felver vagyok es egyaltalan nem zavar a neger szo nemtudom h mi a bajod :D
na es miert nem feheret? ennyi erovel meglehetne kerdezni h miert nem negert? vagy miert nem kinait? nemmind1 hogy milyen nemzetisegu az a gyerek akinek jobba teszik az eletet?
ha ugy lenne mint regen es bemehetnel az arvahazba es csak ugy kivalaszthatnad a gyereket nem azt valasztanad ki aki a legszimpatikusabb?
nekik a romak nem szimpatikusak na es? akkor orulhet egy neger kisgyerek h szereto szulokre talalt nem tudom h mi ezzel a bajj.
egyebkent a kerdesre a valaszt sajnos nemtudom de ezeket tisztazni akartam. esetleg ha megtudtal valamit leirnad? enis szeretnek majd neger kislanytorokbefogadni :)
Utolsó. Félvér vagy, ezért nem is értheted, hogy miért sértő a néger szó. Kérdez meg apádat erről. Meg a rabszolgaságról....
1-es voltam.
Afroamerikai.
Sikerült örökbefogadni? Mi is szeretnénk, ha igen adnál információt, hogy hol próbálkozzunk?
Na akkor most rendet teszek a fejekben,minden fekete néger,hisz maga a szó a portugál "negro"-ból jött,ami feketét jelent,érdekes ha aztmondom hogy "black" az már nem olyan sértő,ugye?Ezek tipikus liberális szőrszálhasogatások,nem mellesleg poénbol majdnem minden "afroamerikai" niggázza a haverját,ha nem is rendszeresen de egyszer életében biztos.
A kérdésre válaszolva,nem tudom mi köze ebben a kérdésben a bőrszínnek?Ez nem autó meg karóra vásárlás hogy a "fekete kasztni,vagy számlap szebb mint a fehér",itt egy gyerekről van szó,felelősségteljes szülő nem a trendek után megy,nem a színre megy,meg nem arra hogy ennek a kölöknek szebb a pofacsontja mint a másiknak.El kéne gondolkodni azon hogy mik az igazán fontos szempontok,kötlezettségek,lehetőségek,és nem úgy bemenni az árvaházba hogy "egy fekete kisfiút keresek,ha nincs akkor lehet fehér is,de lehetőleg barna hajjal szeplő nélkül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!