Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babámnak a hurutos székletétől...

Babámnak a hurutos székletétől nagyon csúnya a feneke! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hete beteg szegénykém,nemrégóta jár közösségbe.

Nagyon vizenyős,hurutos a széklete,ami már kimarta a kis fenekét,pedig vastagon kentem Sudocremmel.Most körömvirágbalzsammal kentem neki.Ti mit javasoltok,akik így jártak??

Köszi

2013. febr. 15. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
nekünk sudocrem jó vastagon mindig szépen helyre hozta....főleg este vakold be...tényleg jó vastagon--
2013. febr. 15. 12:40
 2/5 Jégtánc ***** válasza:
Lemosás után jól töröld meg hogy ne maradjon nedves,és hagyd kicsit levegőzni.Hajszárító langyos fokozaton is megnyugtatja a kis bőrét,csak óvatosan,nehogy pont akkor pisiljen.Ha nedvedzik,akkor baba hintőpor is jó.Leszárítja kicsit.
2013. febr. 15. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Ok,köszi!

Remélem rendbe jön szegénykének még nem volt ilyen.

Nektek is folyton beteges a babátok,akik közösségbe jártok?A doktornő azt mondta számítsak rá,hogy folyamatosan vissza fog esni. :(

Szörnyű ez a vírusos időszak,ráadásul egyszerre 4 fogunk is jön.

2013. febr. 15. 14:37
 4/5 Jégtánc ***** válasza:
Kitartás.Lányom még kicsi,nem jár közösségbe,fiaim szerencsére nem voltak betegesek mikor anno oviba jártak.
2013. febr. 15. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Kislányom 5. hete bölcsis. Abból a 2.3. héten az orra folyt (nálunk ettől még mehetett, átlátszó volt a váladék, és nem volt nagyon vészes), azóta pedig hol jobban, hol kevésbé köhög. De nem nappal! Este kezdi szegény, és éjjelente jön rá nagyon. Hurutosan köhög, és egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, már egy csomó mindent próbáltam :o( De nála még nem tapasztaltam, hogy a fenekét "veszélyeztetné".

Ezen kívül egyszer volt csúnya a feneke, amire itthon semmilyen krém nem használt. Akkor a védőnő kente be valami kék színű folyadékkal, és 2 nap múlva már nyoma se volt.

2013. febr. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!