Tudnatok ajanlani valami jo keremet hasfeszesitonek es a csikok eltuntetesere szules utan csunya marat a hasam?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 18:21
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de a csíkokkal nem fogsz tudni mit kezdeni,az úgy fog maradni.Esetleg halványodnak idővel,de megmaradnak. :(
A legjobb feszesítő pedig a sport.Felülés,hasprés.
2/5 anonim válasza:
Sajnos ezeket a csíkokat maximum megelőzni lehet, már ha meg lehet :S Én hiába kentem méregdrága kencével terhesen a hasam meg a csípőm, így is csíkos lettem.
3/5 anonim válasza:
Van akinek ilyen-van akinek olyan a bőre.Nekem sajnos már most 25 hetesen sok csíkom van,pedig kentem mindennel amivel csak lehet,sajnos hiába.De nem bánom,mert tudom jó cél érdekében van ez...:)
4/5 anonim válasza:
Balea bőr feszesítője ami sokat szépített a hasamon.
Halványabbak, nem olyan nagyok a csíkok, de eltűnni nem fognak. Ill nekem voltak apró kis redőim a hasam alján, azokat szépen helyrehozta.
De szülés előtti szép feszes bőrt csak doki tud csinálni:( Kinek milyen a bőre lehet semmit-és sokat javítani kencékkel itthon, de csodát egyik se tesz.
(a fiammal hatalmas hasam volt, és a szülés előtt repedt ki a hasam, pedig nem kenegettem:(, pedig azt hittem megúszom)
5/5 anonim válasza:
En naponta szobabiciklizem (kiveve szombat meg vasarnap, mert ekkor pihenek) a kisfiam 8 honapos kora ota es feluleseket csinalok 50-el kezdetem es mara mar megy 220 is (29 hoanpos a kisfiam). A hasam jo feszes de hosszu ido kellett neki es gyakorlat. Ngyon csuny volt szules utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!