Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a leghatásosabb a terhescsí...

Mi a leghatásosabb a terhescsíkok eltuntetésére?

Figyelt kérdés
Vettem már krémeket,de vhogy nem segítenek.Orulnék ha leírnátok a tapasztalataitokat...Koszonom elore is! :)
2011. ápr. 5. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:

én kifejlesztettem magamnak a tutit:D

avonos terhességi csíkos krém+testápoló: ebből a két "vegyszerből" nyomok a tenyerembe és összekutyulom őket, mintha csak testápolózni akarnám a pocim,aztán felviszem a cicimre is meg a pocimra is, de nekem még a sima j&j testápoló is bevált, főleg az a "24 órás" vmi.. nem jut eszembe a neve pontosabban.

36+6 km

2011. ápr. 5. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogyha már megvannak a csíkjaid, sajnos nem lehet azt egykönnyen eltüntetni. E vitaminos krémekkel kezelheted, az mindíg jót tesz a börnek.
2011. ápr. 5. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az olaj vált be, de csak megelőzésre tudom ajánlani. Az előzőnek igaza van, ha már kijött, nem sokat tehetsz. Igaziból nincs semmi tuti, mert alkati dolog sajnos :(
2011. ápr. 5. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor ezt már elcsesztem...de azért koszi csajok a választ!

Hát a hasam,derekam,combom és mellem van veluk tele,akkor hiába is kenegetem...nah mind1,azért folytatom tovább,hátha!A remény hal meg utoljára... :P

2011. ápr. 5. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is az Avon solutions terhességi csíkokra nevű jött be.

Kend csak nehogy mégtöbb legyen!!!

Link:

[link]

2011. ápr. 5. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A legjobb a megelőző, gyakori olajos krémezés... aztán az idő:)Nekem kiskamasz koromban is nagyon csíkos lett a bőröm, mikor hirtelen nyúltam-híztam, de azok ma már lényegében észrevehetetlenek. Most, két évvel szülés után viszont elég kínos még a hasam...:S
2011. ápr. 5. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen a válaszaitokat... :)

Szulés után persze természetesen az az elso,hogy a kicsinkommal foglalkozzak,de engem zavar majd az eldeformált testem is,hisz nobol vagyok.

és az nem segít,ha szép napbarnitott leszek,meg esetleg itt-ott szoliba is elmegyek,és letornázom azt a felesleges kilokat,amiket felszedtem??Fiatal a borom,még csak alig 20éves,hát remélem.

2011. ápr. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!