Mi a leghatásosabb a terhescsíkok eltuntetésére?
én kifejlesztettem magamnak a tutit:D
avonos terhességi csíkos krém+testápoló: ebből a két "vegyszerből" nyomok a tenyerembe és összekutyulom őket, mintha csak testápolózni akarnám a pocim,aztán felviszem a cicimre is meg a pocimra is, de nekem még a sima j&j testápoló is bevált, főleg az a "24 órás" vmi.. nem jut eszembe a neve pontosabban.
36+6 km
Akkor ezt már elcsesztem...de azért koszi csajok a választ!
Hát a hasam,derekam,combom és mellem van veluk tele,akkor hiába is kenegetem...nah mind1,azért folytatom tovább,hátha!A remény hal meg utoljára... :P
Nekem is az Avon solutions terhességi csíkokra nevű jött be.
Kend csak nehogy mégtöbb legyen!!!
Link:
Koszonom szépen a válaszaitokat... :)
Szulés után persze természetesen az az elso,hogy a kicsinkommal foglalkozzak,de engem zavar majd az eldeformált testem is,hisz nobol vagyok.
és az nem segít,ha szép napbarnitott leszek,meg esetleg itt-ott szoliba is elmegyek,és letornázom azt a felesleges kilokat,amiket felszedtem??Fiatal a borom,még csak alig 20éves,hát remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!