Keményedésre melyik Mg a legjobb/leghatásosabb és milyen adagban?
Amit az orvos felir neked!
Mindenkinek más a legjobb.
Én szedtem Magne b6-ot és Béres magnéziumot is(ára miatt),mindegyik mellett keményedtem még.
Mindkét terhességem alatt Magnesii Citricit szedtem. Ez a legjobb, csak a dokik általában nem írják fel, merthogy az plusz munka. Reci nélkül is lehet venni, de úgy 250 ft körül van 1 doboz. Nekem 10 doboz volt a havi adagom.
Napi 3*1 szemet szedtem, így 1500 mg volt a dózis. Nem is volt keményedésem, tovább nyílásom.
Elsőnél a 20.héttől, másdiknál a 9. héttől szedtem.
A többi mg készítményben nincs ennyi mg!
utolsó vagyok
Még annyi jutott eszembe, hogy a doki mindig elmondta, hogy sok folyadékot is kell inni, mert az is szükséges, hogy ne keményedj annyira!
Én is Magnesii Citricit szedtem, a 33. héttől már 3*2 adagban naponta, mert voltak jóslóim is és sokat keményedtem. Ha fel tudnád íratni nagyon olcsó lenne.
Ja igen, és mindig vettem be mellé egy negyed, vagy fél tabletta B6 vitamint is, mert úgy jobban felszívódik.
Tényleg ez a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!