Melyik a legjobb babakészitő pozitura? Melyik a leghatasosabb? tutibaba pozitcio
Az első kislányom így fogant: én alul voltam, párom felül, majd szinte gyertyapózba felemeltem a lában, párom tartotta. Tudod, minden cseppje kincs!
Igazából 1-ből elsőre meg is fogant.
A második gyereknél ugyanígy.
Próbáljátok ki!!!
Sok-sok sikert kívánok!
Egy kétgyerekes anyuka
- Ha a pár állva szeretkezik, szinte esélytelenek a spermiumok, mert a hüvely majdnem függőleges.
- Ugyanez érvényes a lovaglópózra is (a nő a férfin ül). A spermiumok ugyanis szinte el sem jutnak a méhig.
- Az egyik leghatásosabb testhelyzet, amikor a férfi hátulról hatol a nőbe: a hímvessző egészen közel kerül a méhszájhoz.
És még:
Vannak olyan szokások, amelyek bizonyos körülmények között csökkenthetik a megtermékenyülés valószínűségét.
- A női nemi szerv orális kényeztetése változtat a hüvelykörnyezet kémiai jellemzőin, így később a spermiumok nehezebben tudják a petesejtet megtermékenyíteni.
- A szeretkezés előtti zuhanyozás megváltoztathatja a hüvely pH-értékét (normális esetben 4,5 és 5 között van). A szappan vagy a tusfürdő miatt magasabb vagy alacsonyabb lesz, tehát kevesebb hímivarsejt jut el a petesejtig.
- Az aktus utáni zuhanyozás sem ajánlott, mert a spermiumok kimosódhatnak a hüvelyből.
- Gyakori kérdés: a szeretkezések gyakorisága. Tíznapos önmegtartóztatás után van a legtöbb spermium az ejakulátumban. A mennyiség minden egyes nappal tovább csökken. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tíznapokat kell sokáig várni, mert akkor elszalaszthatják a megfelelő alkalmat (peteérést). Orvosok a heti kétszeri szeretkezést javasolják, ha nemzés az elsődleges cél.
Ezeket olvastam, remélem hasznos lesz számodra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!