A méz milyen formába a leghatásosabb?
Figyelt kérdés
28 hetes km vagyok és tegnap óta fáj a torkom de ha nem muszáj nem gyógyszerezem magam,a mézre gondoltam hogy kipróbálom,csak nem vagyok valami nagy rajongója,és nem tudom hogyan hatásos a legjobban és milyet érdemes venni.köszönöm.2009. dec. 4. 05:31
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is fáj a torkom 2 napja,én hársfateát ittam citrommal,mézzel,kipróbáltam a citrom levével összekevert mézet,és az este ittam meleg mézes tejet.Most alig érzem a torkom,szerintem ennek volt hatása,jelzem nem szeretem sem a tejet,sem a mézet,viszont ennek aránylag jó ize volt.Most reggel is ezt fogok még inni.Póbáld ki,annyit megér.Jobbulást!16+4hetes kismami
2/7 anonim válasza:
Szia!
A lényeg az hogy ne forrázd le mert elmegy a hatóereje. ugyanúgy mint a citromnak is a c-vit. tartalma.
3/7 anonim válasza:
Egy evőkanálnyi mézbe 1 gerezd összenyomott fokhagyma. El kell szopogatni, egy kicsit furcsa íze van, de megéri, mert ennél semmi nem hatásosabb. A méz is, meg a fokhagyma is természetes antibiotikum, tehát csak használhat. Nekem nagyon hamar meg szokta gyógyítani (igaz, utána egy kicsit fokhagymaszagú voltam, de nem készültem dizyibe ismerkedni(-:) 33 hetes kismami
5/7 anonim válasza:
A fokhagyma mézzel az nagyon jó, ahogy előttem írták, én nem csak magamnak hanem a gyermekeimnek is szoktem adni.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,remélem tényleg használni fog,már iszom,de olyan vagyok mint a mosott sz@r.a terhességem elején is volt egy megfázásom,akkor kaptam orrcseppet is,valószínű azt is használni fogom,mert az orrom is bedugult.remélem semmi komoly,csak egy kis megfázás!!!
2009. dec. 4. 09:13
7/7 A kérdező kommentje:
felhívtam az orvosom,azonnal berendelt és azt mondta egy hét múlva menjek vissza,mert ez vírus,és besdja a védő oltást.tehát aki nem oltatott,az menjen és oltassa be magát!
2009. dec. 4. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!