Málnahabot csináltam! A tojásfehérjét kellett porcukorral kikeverni! Ha ilyen formába van benn nyerstojás, megehetem?
Elméletileg nem lenne szabad, így is nyers marad a tojás. Gyakorlatilag te döntesz, én a múlthéten tojássárgáját ettem cukorral kikeverve.
Szalmonellától a babának nem lesz semmi baja, te fogsz a wc-n öledbe lavórral ülni ha mégis az volt.
Én megenném:)
A szalmonella
Sok olyan baktérium létezik, amely ételmérgezést okozhat. Talán a szalmonella a leggyakoribb. A szalmonella komoly betegséget okozhat, hányással, magas lázzal, kiszáradással. Sok esetben kórházi ápolásra van szükség. Bár a babának közvetlen bajt nem okoz, a mama nagyon rosszul lehet tőle.
Az elsönek van igaza. Szalomnella nem csak a büdös tojásban van. Hányá vetélést okozhat vagy beindíthatja a szülkést úgyszint a kiszáradás.
Viszont a toxémia a toásban is elöfordulhat, mert a macskálk elöszeretttel piszkítanak a tyúkudvarba amit a tyúk felcsipked.
Nekem a dokim csak egyetlen egytöl óvott mindenféle nyers, hús, tojás, és tejterméktöl és a mosatlan gyümitöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!