Cukormázhoz fel kell verni a tojásfehérjét mielőtt kikiverem porcukorral? Ez megkeményedik a süti tetején?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 19:00
1/3 anonim válasza:
Vagy felvered a fehérjét,hozzáteszed a cukrot,és addig vered,míg egész sűrű nem lesz.
Én a cukrot a tojásfehérjével addig keverem, ( nem verem fel )amig megfelelő sűrűségű nem lesz.
Mindkét módszerrel megkeményedik a sütin.
2/3 anonim válasza:
En eloszor felverem a tojasfeherjet, es csak miutan jol megkemenyedett azutan adom hozza a cukrot, de azt se egyszerre, hanem kanalankent. Miutan nekifogok felverni a habot teszek hozza egy kanal hideg vizet is, mert konnyebben verodik fel. Tudom, hogy tobb idot vesz igenybe, de nem mixerrel szoktam felverni a habot, mert sima habverovel vagy villaval kremesebb lesz.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem kell felverni habbá, csak beleöntöd a csomómentes cukrot és kihabosítod, kézzel tényleg sokkal szebb lesz, mint mixerrel. Tehetsz hozzá citromlevet is a víz helyett, így ízesited is és fényesebb, jobb állagú lesz a máz.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!