Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok az eperhabot?...

Hogy csináljátok az eperhabot? A tojásfehérjét az eperrel együtt vagy külön veritek fel? Nekem 3 m-es körzetben minden tiszta epres lett, pedig magas üvegben csináltam.

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:

eperrel együtt nem is lehet normálisan felverni

tojáshab helyett pedig nem lenne jobb valami növényi tejszín?

2011. máj. 30. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Turmixban,lefedve együtt. Akkor nem lesz mindenhol epres.
2011. máj. 30. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
tojáshab?? én mindig tejszínnel csinálom. és külön verem fel
2011. máj. 30. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Tojáshabbal is tökéletes,csak azonnal megkell inni.
2011. máj. 30. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
apám mindig egyben verte fel, villával összetörte a gyümölcsöt (eper, málna, ribizli, mikor mi volt a kertben) és utána cukor ill. tojásfehérje ... az öregem teljes konyhai antitalentum, de nagyon jól csinálta a gyümölcshabot...és akkoriban még mixer se volt, kézzel csinálta
2011. máj. 30. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!