Hőmérőzők! Sikerült valakinek úgy, hogy csak a magas hő napján voltatok együtt?
Bocs de nem teljesen értem, hogy most naptármódszert alkalmazol, vagy hőmérőzöl, mert a kettő nem ugyanaz...
Minden esetre átlagosan a petesejtek élettartama 12-24 óra, ha a tüszőrepedéstől számítva ez időn belül volt az együttlét, akkor esélyes, és persze akkor is van esély, ha előtte 2-3-4 (vagy akár 5, de ez ritka) nappal együtt voltatok.
Én értem!Juppi!!!!Azt írja hogy hőmérőzik mindennap de mellette nézi a ciklusnaptárt,ami előző napra írta a pét.De csak másnap tudtak együtt lenni.
Nos ha előtte voltatok együtt,ahogy itt írták,lehetséges a dolog,még talán másnap is.De azt nem írtad hogy amikorra írta a pét akkor a hőd olyan volt e.Ezért bonyolult egy kissé a kérdésed.De a lényeg mindig van esély.Ezért ezt rövidre zártam.Azt hiszem:DDDD
Drukk!!!!
A hőmérős diagram,naptár egy nappal előtte húzta be,mint ahogy együtt tudtunk lenni.
Így oké?:-)
Szia kérdező! Babás lettél?
Most mi is ugyanígy voltunk együtt, hát nagyon bízunk benne, hogy nem volt még késő.
Légyszi írd meg mi lett, legalább had tudjam mire számítsak akár rossz akár jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!