Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lenne ha a tojásfehérjé...

Milyen lenne ha a tojásfehérjét is felverném keményre, és azt is beletenném a krémbe? Nagyon elrontaná?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 19. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb nem lenne töle, de elöfordulhat, hogy ellágyulna a tojáshab, és szétfolyna a krém.
2011. nov. 19. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt a tésztájába kell tenni, a krémbe nem jó.
2011. nov. 19. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha gőz fölött,cukorral vered fel,akkor beleeheted a krémbe. Csak jobb lesz tőle. De ha símán felvered,az nem jó.
2011. nov. 19. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!