Milyen lenne ha a tojásfehérjét is felverném keményre, és azt is beletenném a krémbe? Nagyon elrontaná?
2011. nov. 19. 14:40
1/3 anonim válasza:
Jobb nem lenne töle, de elöfordulhat, hogy ellágyulna a tojáshab, és szétfolyna a krém.
2/3 anonim válasza:
Azt a tésztájába kell tenni, a krémbe nem jó.
3/3 anonim válasza:
Ha gőz fölött,cukorral vered fel,akkor beleeheted a krémbe. Csak jobb lesz tőle. De ha símán felvered,az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!