Elfelejtetem a tojásfehérjét felverni. Lehet valahogy korrigálni?
Figyelt kérdés
Túrógombóchoz a tojásfehérjét elfelejtettem felverni. Egyben raktam bele. Van esély, hogy ehető lesz? Tud valaki valami fortélyt erre?2011. nov. 7. 17:40
1/5 anonim válasza:
Nem lesz olyan "könnyű", hanem sűrűbb, nehezebb lesz. Ha még van rá lehetőséged, akkor pár tojás fehérjét verj fel nagyon kemény habbá, és keverd hozzá. Az állaga miatt (ha kell) pluszba kevés grízt is adhatsz hozzá, bár ez nem biztos, hogy kell. Majd látod.
2/5 anonim válasza:
Nemrégiben én is elfelejtettem és teljesen jó lett, nem kell bele annyi gríz.
3/5 anonim válasza:
Persze ehető lesz,csak kicsit sűrűbb,töményebb,hisz nem fogja felfújni a hab.
4/5 anonim válasza:
Egyébként van több recept is a neten, ahol úgy írják, hogy egészben kell beletenni a tojást, pl. itt is:
Úgyhogy no para. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!