Recept szerint porcukorral kell felverni a tojásfehérjét kemény habbá. Használhatok kristálycukrot is?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 10:44
1/4 anonim válasza:
Nem, mert a cukorkristályok nem fognak a keveréstől "feloldódni", így a masszád tele lesz kemény, ropogós cukorral. Rágtél már kristálycukrot? Nem olyan jó dolog... :-)Porcukorral viszont homogén állagú lesz.
2/4 anonim válasza:
igen, használhatsz. Tapasztalatom, hogy nincs különbség, a kristálycukor is elolvad a keverés és a sütés alkalmával.
Ha közvetlenül keverés után akarod fogyasztani, akkor tényleg kicsit ropog. De mikor eszi az ember azt "nyersen"?
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mibe szeretnéd. Süteményekhez, piskótához én mindig kristálycukorral verem fel a tojásfehérjét, ugyanúgy kemény lesz a hab és nem ropog. Legalábbis eddig még senki sem panaszkodott erre, pedig nem most kezdtem a sütést.
4/4 anonim válasza:
Igen, mert elolvad. Én ritkán használok porcukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!