Mi a leghatásosabb módszer a terhességi csíkok elkerülésére?
Elsősorban a genetika...
Én minden fürdés után babaolajat használok a pocimra (is). Eddig semmi csík:)
Szerintem alkati kérdés.
Az első terhességemnél nem használtam semmit , de nem lettek csikjaim szerencsére.
Most a 34 hetes vagyok, eddig szintén semmi.
Ha eszembe jut, fürdés után be szoktam kenni babolajjal.
Köszönöm a tanácsokat. Ezek szerint az olaj a legjobb "megelőző".
Első válaszoló, te hányadik hétben vagy?
Szia!
Én kifejezetten egy erre a célra kitalált krémet használok de csak 2-3 naponta. Eddig még bevált.koppkopp
Üdv
37 hetes kismami
Nemrégen a csak csajok műsorban volt ez a téma, és a szakember csak megerősített a korábban hallottakban. Szóval: százszor könnyebb megelőzni, mint eltűntetni. Kend a pénztárcádnak megfelelő krémmel. Ha abban hiszel, akkor vedd meg az erre a célra gyártott drága krémet, de megfelel a babaolaj (vagy más olaj) vagy a sima testápoló is. A lényeg a masszírozás, a kötőszövet "edzése". Na meg persze a genetika.
Tapasztalatom: én testápolóval kentem a pocimat. Bár nem volt nagy a hasam, de nem is lett csíkos. A combomat valahogy nem jutott eszembe bekenni, azon meg is jelent néhány csíkocska.
Szia!
Én a dm.-be vettem olajat rá ami olcsó volt,mert mondom ha repedek akkor az gentika és olcsón legyen...ki is repedt a hasam és a mellem...a férjem meg a barátnőmnek mutattam is.Karira a férjem vett nekem két db. Vyschit és egy hónapja reggel este azzal kenem,nevetni fogsz de azt is eltüntette nem,hogy újjabb jütt volna.
Nekem most ez a márka bizonyított!!!
A megelőzésnél az is szerepet játszik, hogy a bőr szilíciumhiánytól is reped.
Szilicea géllel lehet pótolni a szilíciumot, gyógyszertárban lehet kapni.
Én ittam egy ideig, még terhesség előtt. Azt hiszem, rákérdezek a dokinál, hogy ihatom-e most is.
Utolsónak:
Vichy kimondott terhességi csík elleni krém???? És nagyon drága??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!