Csúnya hurutos köhögés láz nélkül? Mi hatásos?
MA viszem dokihoz, de ismerem a dokit 16 éve és tudom mit ír fel:
spiropent és ambroxol
Az még csak hagyján hogy ezeket nem tudom a gyerekbe erőltetni, mert egyszerűen semmilyen gyógyszert nem vesz be és nem is lehet átverni.De ha sikerül is, már ezt csináljuk amióta ovis hogy ilyen hurutos köhögése van és a fent említett gyógyszereket erőltetem bele, majd 2 hét múlva kezdjük előről. Már nem szívesen adok neki gyógyszert.
Láza egyáltalán nincs, jó kedvű.
Luuf balzsammal kenegetem őt, de mit tehetnék még?
Olvastam kakukfüves fürdőt, az hatásos?Hogy kell csinálni?Menny kakukfüvet tegyek a vízbe?
Bármi egyébb gyógyszermentes megoldás érdekel.
Vagy ha tudtok olyan receptnélkülit, vagy valamit amit fel tudok iratni a dokival, és be is tudom adni a gyereknek.
Mint régen volt köhögésre csokis szopogató tabletta, ami természetesen megszűnt, mert az jó volt... :(
4 éves
Fluimucil.
Recept nélkül adják, nagyon jó!!! 1 éves korától ezt adom neki.
Nekünk nem vált be a lándzsás utifű, robitusin , rinathiol, csak a
Fluimucil.
A legolcsóbb is, 40 tasak 1000 Ft, 6 tasakot megiszik, és teljesen rendbe jön. Én ős ezt szoktam inni, narancsos ital lesz a porból, csak tripla adagban, sokáig kitart, és mivel egyesével van csomagolva, 1 hónap után nem jár le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!