Ha 500 nettótok lenne havonta, hány gyereket vállalnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ennyi a nettó bevételetek, nincs hitel, havi max. 80ezer rezsi. Hány gyerek fér bele?2013. máj. 27. 16:10
11/33 anonim válasza:
Nem vállalnék többet, mint most (2), mert idegileg is bírni kell, meg úgy érzem nem tudnék teljes értékűen odafigyelni még egy gyerkőcre.
12/33 anonim válasza:
Hármat. Most 2 van. Talán egy negyedik is beleférne, de ez már nem anyagi kérdés, hanem az én határaim kérdése lenne. Ezt csak a harmadik után tudnám felmérni.
13/33 anonim válasza:
Ha csak ennyi kéne hozzá 3at(még egyet), de nem csak ennyi kell, így marad a 2.
14/33 anonim válasza:
kb ennyi a havi nettó bevételünk, bár gyeden vagyok még. 3-at vállaltunk, de őszintén az én idegrendszerem nemigen bírja, hogy 3, 4 éven aluli gyerekkel egyedül vagyok, nevelem őket, mert a páromnak dolgoznia kell, segítség semmi. Szóval maradnék a 2 gyereknél, ha újra kezdődne az életem....:(
15/33 anonim válasza:
Én csak azt kérdezném,hogy HOL VAN AZ A MUNKAHELY AHOL ILYEN RENGETEG PÉNZ A NETTÓ???????????????????????? A férjem vidéken rendőr és a kéthavi bruttója sincs ennyi. Kicsit idegesítő!!!!!!!!!!!!
16/33 anonim válasza:
Ha ennyi bevétel lenne , akkor a meglévő 5 gyerek mellé még legalább 5-öt vállaltnék (bár a korom miatt már ez nem megvalosithato).
17/33 anonim válasza:
Akármennyi pénzünk lehet,akkor sem vállalnék 3-nál többet.
18/33 anonim válasza:
Buta kérdés valószínű egy fiatal kérdezőtől. Ez ennél sokkal összetettebb kérdés... Kérdezd meg anyukádat, beszélgess vele, ő ismer téged.
19/33 anonim válasza:
2, de max 3, annál többet semmiképp.
20/33 anonim válasza:
15: férjem informatikus, így keres 420at nettóban.
Én tolmács vagyok, angol, olasz, orosz nyelvről fordítok. Angolból és olaszból pénzügyre és jogra szakosodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!