Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek swimtrainer...

Van valakinek swimtrainer babaúszógumija?

Figyelt kérdés
Rendeltem ilyet az internetről nem marad a levegő a biztonsági övében.Nem tudom lyukas-e vagy direkt ilyen..:/ Végül is abba nem is tudom minek levegő, de akkor is ha nem ilyennek kell lennie tuti felhívom a webáruházat..
2013. máj. 24. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én eddig 2 félével találkoztam.Az egyikben van levegő a másikban nincs. De amelyikben nincs az jól láthatóan "csak egy szalag". A lényeg, hogy az úszógumi részében, és a mell részében legyen levegő! :)
2013. máj. 24. 14:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Egy szalag? Ez is egyben van szóval egy szalag fut végig az úszógumin és ketté ágazik a csatba. Biztos kéne bele levegő mert van szelepe a biztonsági övnek is csak valamiért nem marad benne.Tudsz linkelni képet erről az egy szalagosról?

Találtam egy olyan leírást a szállítási papíron, hogy a szállítás miatt deformálódhatnak a szelepek és azáltal csökkenhet a hatékonysága, de ez az első használat során megszűnik. Hát nem tudom, de azért nem ezt vártam ennyi pénzért.:( Végül is igazad van a lényeg maga az úszógumi és ami körülfogja a mellkasát.

2013. máj. 24. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!