Érdekes kérdés? Szépen kérek mindenkit ne nézzen debilnek! Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma este azt álmodtam hogy szülőszobán vagyok ès szülni kèszülök,nem voltak fájásaim csak enyhe fura èrzès a hasamba aztán álmomba elájultam,ami annyira valòságosnak tűnt mintha megtörtènt volna igazábòl is. Ez ugye csak álom volt?Azèrt merèszkedtem ezt most leirni mert nem hagy nyugodni ez az egèsz,pedig nem vagyok egy mindenben hiszek/elhiszek nő.A másik hogy kb vasárnap òta görcsölgetek,ès feszül a pocakom is.Baj lehet.Vagy csak túlkèpzelem? 23-24 hetes vagyok2013. máj. 14. 13:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem már nagyon várod,hogy megszülessen azért álmodsz a szüléssel,vagy félsz tőle! Ez utóbbi is normalis,mindenki fél az ismeretlentől!!:) Boldog babavárást!!!:)
2/4 anonim válasza:
nekem is volt időszak amikor jobban feszült a pocim akkor többet nőtt a babám. Szedsz magnéziumot?Nekem napi 2-őt mondott a dokim minden rendben volt. Jó babavárást!9 hós kisfiú anyukája
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon várom már a szülèst! Fèlni nem fèlek tőle picit se.
Ès èn is arra gondoltam hogy nő a picikèm ès azèrt feszül ennyire.
Magnèziumot szedek,a magnesii citricit.
2013. máj. 14. 14:42
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy csak álom volt, ne aggódj! És természetes, hogy nem hagy nyugodni, nekem is vannak álmaim, amik napokig a hatásuk alatt tartanak. Holnapra már kevésbé izgat majd, jövő héten pedig már eszedbe sem fog jutni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!