Anyukák! Ti sem válaszoltok egy csomó kérdésre, mert látjátok, hogy mindenkit lepontoztak?
Ha tényleg segíteni akarok, akkor pont nem érdekel ki pontoz...
Különben is minden kérdést lepontoznak, már jóformán nincs is olyan válasz, ami 100%-os lenne.
Szerintem vannak itt szakosodott pontozók, akik csak nyomkodni jönnek, de érdemi választ nem adnak. Na nekik aztán nem fogok kedvezni, hogy miattuk ne válaszoljak! :)
Győzd le a pontozókat, és segíts, ez az oldal azért van.
Én válaszolok mindenre, nem érdekel, hogy lepontoznak. Őszintén mondom nem is nézem!
De az biztos, hogy a zöld kezeket nem nagyon szeretik nyomkodni, még akkor se ha megköszönik a válaszod, és azt írják sokat segített.
Ja és azt se szoktam nézni, ha esetleg Én kérdezek, hogy aki válaszol annak hány %-a van.
Néha rosszul érint a lepontozás, de ez nem akadályoz abban, hogy válaszoljak.
Viszont néhány napja érdekes dolgot találtam a Gyereknevelés toplistában. Van olyan válaszadó - ráadásul a lista első oldalán -, aki egyáltalán nem kérdez, nem válaszol, csak pontoz, azt azonban rengeteget, ha akkora pontszámot össze tud szedni vele, hogy ennyire előre kerüljön a listán. nem is értem az ilyet :-(
Jé, tényleg van, aki csak értékelésért kapott pontokat. Hát nem is tudom, lehet hülye vagyok, de csak azért nem járnék ide, hogy nyomkodjam a kezecskéket.
De látom már itt is megjelent egy "piros kéz-fan". :)
Mindegy is kérdező, ne fogd vissza magad csak azért, mert lepontoznak néha.
Hoppá, a piros kéz-fannak éppen velem van problémája :-)
Talán valótlan volt a válaszom?
Akik csak lepontozni képesek, szerintem semmi más boldogságuk nincsen ezen kívül, hogy névtelenül, alattomosan "piszkálja" a normális embereket.
A piros kéz rajongóknak:Na ezt a választ pontozd le, ha tudod!:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!