Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti sem válaszoltok...

Anyukák! Ti sem válaszoltok egy csomó kérdésre, mert látjátok, hogy mindenkit lepontoztak?

Figyelt kérdés
Én már egy csomó kérdésre nem válaszolok (amire szívem szerint válaszolnék), mert bosszant, ha a normális, segítőkész válaszomat lepontozzák.
2012. máj. 22. 15:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit Sókristály írt én is pont múltkor szúrtam ki. Pont emiatt nem foglalkozok a pontokkal. Persze volt már hogy szarul esett és akkor megpróbáltam reális érveket felhozni hogy azért nem annyira nagy butaság amit írtam, de van hogy nem is foglalkozok vele.
2012. máj. 23. 18:05
 12/12 Alaque ***** válasza:

Aztán mégis kit érdekel, hogy lepontoznak-e? Engem is lepontoznak, pedig 90%-ban hasznos választ írok - legfeljebb nem értek egyet a kérdezővel. Az értékelésem csak azért van 65% körül, mert néha trollkodok és azt felpontozzák. És büszke vagyok rá!

:D

2013. jan. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!