Miért van az, hogy mindent és mindenkit unok, magamat is és semmi nem hoz lázba?
én még csak 2 éve vagyok itthon, de én is érzem ezt magamon, ha nem találkozom emberekkel. 5 év alatt tuti bediliznék...
Muszáj lenne kimozdulnod, akár gyerekekkel, de inkább nélkülük, ha tudod kire hagyni.
Nem ér inger az a bajod.
Vekerdy gyermekpszichológust ismered? Azt írta, hogy a gyerek csontig rágja az anyja idegeit, kiszívja minden energáját, testileg, lelkileg,akármennyire is szereted. és ez nagyon igaz.
KELL A KIKAPCSOLÓDÁS!!!
Tök jó, hogy ezt észrevetted magadon, mert ez amolyan depresszió-féleség...de így tudsz ellene tenni.
A játszón hogyhogy nincs senki??? Keress egy hasonló korú gyerekes bnőt, akivel szenvedhettek együtt, vagy rábízhatod a kicsidet majd idővel, vagy elmehettek együtt vhova.
ha nincs, akkor menj egyedül, vagy bármi, csak mozdulj ki!!!
nem azért nincsenek barátaim, mert unott vagyok, azért vagyok unott, mert nincsenek barátaim + rájöttem, hogy akik voltak, nem is voltak barátok....
a játszón: hát....ott néha beszélgetünk, de ezen túlmenően valahogy nemigazán...közös programok..ráadásul jön a nyár, lemennek egész nyárra a Balatonra
járkálok, sétálok egyedül, de unalmas az utcákat róni egyedül :(
Bp.
Régebben nekem is voltak a játszóról anyukák, de már mindegyikük visszament dolgozni vagy elköltöztek.
Az óviban meg úgy látom,hogy összeszokott szülők vannak és nem tudtam "elérni", hogy velem is beszélgessenek, pedig megyek az összes programra és teljesen normális vagyok, sokszor kezdeményezek én beszélgetést, de nem bunkón vagy csak magamról beszélve stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!