Szerintetek akik mindenkit mindenért megszólnak, azoknak mi a jó abban?
Tudom, hogy nem szabadna foglalkozni vele, de iszonyú idegesítő ám egy idő után. Most gondoljatok bele, reggel fél 8-ra beviszik a gyerekeket az oviba, és még vagy egy órát ott letypetyelnek a kapuban utána. És amikor elmész mellettük, akkor elkezdik mondani a magukét, de még úgy, hogy te is halljad. Komolyan néha már ott tartok, hogy bemosok valamelyiknek.
Volt egy anyuka, akinek 18 hetes terhesen ment el a babája, és őt is olyan bunkó módon kibeszélték, hogy ott zokogott szerencsétlen az öltözőben. :(
Egyszerűen nem is tudom mit lehet az ilyenekkel kezdeni. Ha szólsz nekik, akkor annál jobban rád szállnak, nem?
4.
nem. azt nem vágták volna zsebre, amit a vetélt anyuka bántásáért kaptak volna tőlem. én mindenkinek a szemébe mondom, ha bajom van vele és az a tapasztalatom, h ez épp az ilyen sunyi, hátuk mögött kibeszélős embereket sokkolja leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!