Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás idegenben, mit tennél?

Szoptatás idegenben, mit tennél?

Figyelt kérdés
Jövőhéten utazunk anyósomhoz. Ő előre kikötötte, hogy nála nem szoptathatok, mert ő nem bírja még a gondolatát sem, hogy a közelébe az unokája rajtam csámcsog. A fiam egyébkén 5 hónapos. Apósom miatt megyünk, mert gégerákja van és már nem tudják gyógyítani. Hagy lássa az unokáját. Én nem akarom cumisüvegezni a gyereket. Mi legyen? A férjem azt mondja, találjak ki valamit, oldjam meg.
2013. máj. 12. 14:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%
Én sem szeretem ha előttem szoptatnak, undorodok tőle. De soha nem mondanék ilyet, meg lehet azt oldani külön szobában. Bár nem szerettem, én is szoptattam egy ideig, de soha nem is gondoltam, hogy bárki előtt tegyem, hiszen biztos van még aki ennyire ódzkodik tőle.
2013. máj. 12. 14:20
 12/28 A kérdező kommentje:
A férjem félig még ottani felfogású.Emiatt már sokszor összevesztünk. Ő szívesen közvetíti amit az anyja mond. Ha sokáig nem látjuk őket akkor nincs gond, de ha találkoznak akkor baj van, mert csak az anyjának lehet igaza.
2013. máj. 12. 14:22
 13/28 A kérdező kommentje:
A férjemék egyébként négyen voltak testvérek, de kettő meghalt babaként. Az egyik rokon szerint szemmel verte őket valaki. A férjem azt mondja, hogy az egyik testvére nyitott gerincel született a másik meg valami fertőzést kapott.
2013. máj. 12. 14:25
 14/28 anonim ***** válasza:
36%

az nem jutott eszetekbe h a párod hozza az apósodat hozzátok??

Amugy meg a párodnak kéne megvédeni téged és a gyerekét. Milyen apa az ilyen??? Old meg hát én biztos közölném hogy akkor old meg te is a apád idejöjjön. Miért nem azt nézi ami a gyerekének a legjobb???

Én már elhagytam volna....

2013. máj. 12. 14:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

soha nem értettem, hogy hogy lehet undorodni a szoptatástól?

azt még megértem,hogy valaki nem szertett szoptatni,mert fájt,stb-de hogy undorító volna?

a férjednek meg magyarázd el,hogy egy 5 hónaposnak még szüksége van az anyatejre,és meg fogod szoptatni,és kész. de ügyelni fogsz rá,hogy senki ne lássa.

esetleg fejsz le valamennyit,és amikor nagyon nincs lehetőség sehova elvonulni,akkor azt kit tudod olvasztani..

2013. máj. 12. 14:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

6-ossal teljesen egyet értek. Szerintem mondd meg a párodnak, akkor tudtok elmenni a szüleihez a picivel, ha ott biztosítani tudják nektek a lehetőséget arra hogy a picit megetesd.

Inkább örüljenek annak hogy egy ilyen picúrral vállaljátok azt hogy elmentek a jól megszokott otthoni környezetből, az a minimum, hogy ott is az alapvető dolgokat meg tudjátok oldani. A kicsi fiad most a legfontosabb, nem az anyósod. Mondd el nyugodtan ezt a férjednek is, ha ő nem hajlandó az anyjával beszélni akkor majd Te elmondod Neki, hogy vagy megteremti a feltételeket arra hogy megetethesd a picit úgy ahogy itthon is szoktátok, vagy meg lehet látogatni Titeket, ha gondolják de rátok a picivel ne számítsanak.

2013. máj. 12. 14:34
 17/28 anonim ***** válasza:
39%
Nem is fogod megérteni, mert csak az érti meg, aki érzi. Nem tehetek róla, hogy undorodom tőle, én is szeretném ha nem így lenne. De nekem a mell az egy intim testrész, és visszataszító, hogy abból egy baba szopik. Persze, ez az élet rendje, de nekem akkor sem fognak megváltozni ezzel kapcsolatban az érzéseim.
2013. máj. 12. 14:38
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Köszi h lepontotztatok, sztem a kérdésre mondtam egy alternativát....mind1

Az meg hogy leirtam a véleményem az 'apárol" sajnálom hogy nektek nem ugyanez a véleményetek...sztem mindig a gyerek az első....

2013. máj. 12. 14:49
 19/28 anonim ***** válasza:
68%
lepontoztatok*
2013. máj. 12. 14:50
 20/28 A kérdező kommentje:
Én még senkit sem pontoztam.Fölhívtam anyumat. Ő is apu is idejönnek és ha kell eljönnek velünk a faluba. Velük nem mernek vitatkozni.A férjem meg még nem nagyon mondott ellent az anyjának.Utoljára magára haragította, mert megmondta neki, hogyha az apja meghal nem költözhet hozzánk. Tudja, hogy abból semmi jó nem lenne. Engem nem sokba néz anyja, de a szüleim előtt meghunyászkodik.
2013. máj. 12. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!