Szoptatás idegenben, mit tennél?
Figyelt kérdés
Jövőhéten utazunk anyósomhoz. Ő előre kikötötte, hogy nála nem szoptathatok, mert ő nem bírja még a gondolatát sem, hogy a közelébe az unokája rajtam csámcsog. A fiam egyébkén 5 hónapos. Apósom miatt megyünk, mert gégerákja van és már nem tudják gyógyítani. Hagy lássa az unokáját. Én nem akarom cumisüvegezni a gyereket. Mi legyen? A férjem azt mondja, találjak ki valamit, oldjam meg.2013. máj. 12. 14:01
1/28 anonim válasza:
Lexarnam, mit gondol az anyósom, mar ne is haragudj. Nem előtte kell csinálni, ennyi
2/28 anonim válasza:
Milyen anyós már az ilyen.Sz*rd le.
3/28 anonim válasza:
Ő hogy a büdös fenébe nevelte fel a gyerekét? :/ menjen a sunyiba az ilyen! Ne foglalkozz vele, ha beszól ordítsd le a fejét! Mert megérdemelné!
4/28 A kérdező kommentje:
Már meg vett mindent előre.Bespajzolt cumisüveggel meg cumival. Szerinte már nyugodtan rántott levesezhet is a kisfiam. Hiába mondom, hogy még nem, de már a tlefonban összeveszünk emiatt. Nem is akartam elmenni, de a férjem ragaszkodik hozzá.
2013. máj. 12. 14:11
5/28 anonim válasza:
hogy mi??? normális az ilyen nő? mi az hogy ne szoptasd?
háát én biztos ugynaugy megszoptatnám mint otthon. vonulj vele külön nem kell előtte csinálnod!
6/28 anonim válasza:
akkor mondd,hogy ha nem engedik hogy szoptasd akkor nem mész el!
7/28 anonim válasza:
Gondolom nem lesztek nonstop egy légtérben. Meg szoptatod az a gyereket, amikor nem latja.
8/28 Solitude válasza:
Nagyon sajnállak, hogy ilyen gonosz anyósod van. Semmi tolerancia nincs benne az biztos. Az ilyet kerülni kell. Ha már muszáj menned, akkor igyekezz minél kevesebb időt a társaságában tölteni és akkor egy külön szobában talán nyugodtan tudsz szopiztatni is!
9/28 anonim válasza:
a férjed viselkedését se értem,hiszen az ő gyerekéről van szó
10/28 A kérdező kommentje:
Remélem lesz rá lehetőségem, hogy elvonuljak. Hogy megyünk lesz vendégség is, összejönnek a rokonok.
2013. máj. 12. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!