Mi az amit szoptatás alatt nem szabad enni?
Ami puffaszt, pl. Kelkáposzta, káposzta, karfiol, borsó, bab
Ki kell tapasztalni mitől fáj, nem fáj a baba hasa.
Hú, én nagyon durván nyomtam a 2. gyerekemnél.Elsőt sajnos nem tudtam szoptatni, tápszeres volt, a másodiknál meg úgy eszembe se jutott ez a kérdés.Állandóan a kólát kívántam meg a csokit.Na és meglepődtem miért visít szegényem annyit, miért van székrekedése és miért nem tud aludni.
Aztán rájöttem, hogy basszus, a csoki hísfogó, ha ennyit eszek simán rá is hat, na meg a kóla...szénsavas, puffaszt, hogy a koffeinről ne is beszéljek...Persze, hogy nem aludt.Ezekkel leálltam és nem volt baj.De az első válaszadó is jót írt, azok is ártanak.
Inni nem szabad szénsavasat, és persze alkohol, koffein sem jó. Enni nem javasolják az aprómagvas gyümölcsöket, mint pl. az epret, mert allergiát okozhat.
A puffasztó hatású ételeket meg ki kell tapasztalni.
Én a sajátjaimnál azt tapasztaltam, hogy az első 3 hónapban még kerültem a puffasztó ételeket (káposztafélék, bab, borsó, lencse, karalábé stb), de utána lassan fokozatosan már elkezdhettem ezeket fogyasztani. Egyedül a babot kerültem el teljesen, mert ez engem is nagyon puffasztott, de ez mindenkinél más, tényleg ki kell tapasztalni.
Mindig figyeld meg a babád reakcióját, ha valami új dolgot eszel, és ha gondot okoz, akkor inkább kerüld el!
A kólát nagyon kerüld!
Én pár dologra figyeltem csak oda, a klasszikusokra, mint a káposzta, bab stb.
A kóla miatt egyszer nagyon durva éjszakánk volt....akkor nagyon megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!